Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

Accountancy & Finance

Tilbage til alle områder

Job i Accountancy & Finance

Specialism-Accountancy-Finance-160px-x-160px_1

Hays Denmark har en stor database af kvalificerede kandidater til stillinger inden for økonomi og finans. En stor del af disse kandidater har tidligere været i dalog med Hays Accountancy & Finance. Den kandidatinformation, som vi har i vores database, er således oprettet og kvalitetssikret af vores rekrutteringskonsulenter. Derudover, er der kandidater, som selv opretter profil på vores webside, og dermed bliver en del af vores database.

Vi har kandidater, der kan besætte en bred vifte af jobs inden for områder, som bl.a. controller, revisor, bogholder, lønbogholder, skattespecialist, finansiel analytiker, forretningsanalytiker, samt mere senior roller inden for finans, såsom Treasury Manager, økonomichef, CFO, regnskabschef, projektleder osv. Om du er kunde, der søger medarbejder, eller en kandidat, som kunne være interesseret i et nyt job, hjælper Hays Denmark Accountancy & Finance dig med et finde det rette match.


 

Se alle job

Jobalarm

Tilmeld dig en jobalarm nu – det er nemt! Skriv blot din e-mail nederst på skærmen, så snart du har fået et søgeresultat.

Søg og tilmeld dig en alarm

Karriereråd

Ekspertråd omkring jobsøgning, ansøgninger og interviewteknik.

Få ekspertråd her
|

Hays Accountancy & Finance LinkedIn gruppe