Denne side anvender cookies for at opnå en bedre oplevelse på siden. Hvis du fortsætter, samtykker du til dette, men du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for cookies ved at følge dette link

Job i HR

Specialism-HR-160px-x-160px_2.jpg

Som eksperter i at matche kandidaternes kompetencer i forhold til de krav, der stilles i et aktuelt job, har Hays oplevet stor succes med rekruttering af HR profiler til nogle af Danmarks førende virksomheder. Vi har rekrutteret bredt til HR området, både på generalist- og specialistniveau. Vi har, med stor succes, hjulpet vores kunder med at besætte stillinger såsom udviklings- og træningsspecialister, Talent Managers, HR chefer, HR koordinatorer, C&B specialists mv.

Vores specialister tilbyder personaliseret rekrutteringshjælp, som tilpasses dine behov. Derudover, guides du igennem hele rekrutteringsprocessen, så du føler dig tryg og velinformeret. Vi sætter en ære i, at vores processer er gennemsigtige for alle de involverede parter, således at forventningerne er afstemt og der skabes en relation baseret på fælles forståelse og tillid.

 

Jobalarm

Tilmeld dig en jobalarm nu – det er nemt! Skriv blot din e-mail nederst på skærmen, så snart du har fået et søgeresultat.

Søg og tilmeld dig en alarm

Karriereråd

Ekspertråd omkring jobsøgning, ansøgninger og interviewteknik.

Få ekspertråd her
|

Hays HR LinkedIn gruppe