Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

Job i IT

Specialism-IT-160px-x-160px_3.jpg

Vi er Europas klart største rekrutterings- og bemandingsvirksomhed inden for IT. Den grundlæggende forklaring på vores førende position er vores forståelse for informationsteknologi, som måske er det hurtigst foranderlige område i forretningslivet. Informationsteknologi kræver hurtig tilpasning fra vores side i forhold til ny forskning, ny anvendelse og nye funktioner hos både leverandører og ordregivere af løsninger. Vores størrelse giver os et solidt og stort kontaktvolumen inden for IT over hele Europa og resten af verden. Vi har mulighed for at opbygge nyttige og interessante relationer til både arbejdssøgende og virksomheder, hvilket giver os både erfaring og viden, som vi kan udnytte i forskellige faser af vores opgaver

Hays har forretningsområder, der modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores medarbejdere over solide færdigheder i form af studier og erhvervserfaring indenfor deres områder. De kender arbejdsområderne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Kort fortalt - Vi er eksperter i at rekruttere specialister.

 

Se alle job

Jobalarm

Tilmeld dig en jobalarm nu – det er nemt! Skriv blot din e-mail nederst på skærmen, så snart du har fået et søgeresultat.

Søg og tilmeld dig en alarm

Karriereråd

Ekspertråd omkring jobsøgning, ansøgninger og interviewteknik.

Få ekspertråd her
|

Karriere hos SITA

Karriere hos CSC

Hays IT LinkedIn gruppe