Denne side anvender cookies for at opnå en bedre oplevelse på siden. Hvis du fortsætter, samtykker du til dette, men du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for cookies ved at følge dette link

Job i Life Sciences

Specialism-Life-Sciences-160px-x-160px_5.jpg

Hays Life Sciences er en førende rekrutteringsvirksomhed med veldokumenterede branchekundskaber og lang praktisk erfaring. Samlet giver det os en indsigtsfuld forståelse, når vi skal tiltrække og interesse dygtige kandidater, ligesom det giver os tryghed, når det drejer sig om at forstå vores opgavestillere og deres behov. Vi rekrutterer eksperter indenfor primært lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Blandt vores opgaver findes verdens førende life science-virksomheder indenfor medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.

Hays har forretningsområder, der modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores medarbejdere over solide færdigheder i form af studier og erhvervserfaring indenfor deres områder. De kender arbejdsområderne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Kort fortalt - Vi er eksperter i at rekruttere specialister.

Jobalarm

Tilmeld dig en jobalarm nu – det er nemt! Skriv blot din e-mail nederst på skærmen, så snart du har fået et søgeresultat.

Søg og tilmeld dig en alarm

Karriereråd

Ekspertråd omkring jobsøgning, ansøgninger og interviewteknik.

Få ekspertråd her
|

Life Sciences LinkedIn gruppe