Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

VORES TILBUD

OM HAYS

Company secretary discussing his jobHays Specialist Recruitment er en komplet rekrutteringsvirksomhed med ekspertise i at rekruttere specialister. Vores kompetence spænder over 17 specialistområder, hvoraf bank, bygninger & ejendomme, chefrekrut­tering, økonomi & finans, IT, logistik, salg og marketing, teknologi og pharma er repræsenteret i Danmark.

Hays arbejder i udvalgte nicher, hvilket betyder, vi konstant forøger vores kompetencer og vores kontakt­net. Vi lærer dig som kunde, din branche samt mulige kandidater at kende, hvilket skaber forudsætninger for en fremgangsrig rekruttering.

VORES REKRUTTERINGSLØSNINGER

De rette mennesker får strategiske beslutninger til at blive til konkrete resultater. Vi har hjulpet vores kunder med at rekruttere i over 40 år. Alligevel ser vi med nye øjne på hver eneste nye opgave. Af erfaring ved vi, at hver enkelt virksomhed er unik. Således har du behov for en rekrutteringspartner, der kan tilbyde en løsning, som passer til netop dig og dit virksomhedsområde, og som forstår netop dine specifikke behov og udfordringer.

Uanset hvilke rekrutteringsbehov du har – chef eller medarbejder, lokalt, nationalt eller internationalt – er Hays din partner.

Vi kan med tryghed påstå, at:

1. Vi har erfaring fra dit virksomhedsområde

2. Vi har adgang til de kandidater, du behøver

3. Vi kan identificere de kandidater, der bedst passer til dine behov – i dag og fremover 

REKRUTTERING

Vi tilbyder fleksible løsninger ud fra netop din virksomheds situation. Derfor kan du vælge at overdrage hele rekrutteringsprocessen eller dele af den til os. Vores kvalitetssikrede rekrutteringsproces sikrer en effektiv og hurtig matchning af den rette kandidat til den rette tjeneste og garanterer en professionel og omkostningseffektiv løsning.

Rekrutteringsprocessens trin:

1. Kravprofil

2. Udfærdigelse og publicering af annonce

3. Selektering og udvalg

4. Telefoninterviews

5. Dybdeinterviews

6. Kandidatpræsentation

7. Test (tillæg)

8. Referencekontrol

9. Beslutning om ansættelse

10. Opfølgning

Omkostninger for annoncering og evt. test af slutkandidater tillægges. 

CONTRACTING

Vi tilbyder contracting af kvalificerede specialister inden for alle vores specialistområder. Vi har tilknyttet mange konsulenter og indgår løbende kontrakter med nye konsulenter til vores contracting opgaver. Hays tilbyder contracting i korte og længere perioder

 

Vi benytter samme kvalitative proces som ved contracting og rekruttering

VORES DATABASE

Vores primære og mest værdifulde kilde er vores egen kandidatdatabase med tusindvis af kandidater, som er kvalitetssikret gennem dybdeinterview og referencekontrol. Vi arbejder også proaktivt for at tiltrække nye og interessante profiler, som opfylder de krav, vores kunder stiller. 

SEARCH

Af og til kræver det en opsøgende aktivitet at nå den ønskede målgruppe - vi kortlægger markedet inden for det område, hvor den rette kandidat skal findes. Naturligvis trækker vi også på din erfaring på området for at finde de bedst egnede personer.

Vi identificerer relevante kandidater med de rette kvalifikationer - diskret og fortroligt. Vi vækker interesse for den stilling, du skal have besat, på en professionel måde. Vi har dannet nationale, nordiske og globale netværk gennem Hays-koncernen. Vi kan identificere og kontakte potentielle kandidater til ledende still­inger uden at tiltrække opmærksomhed. Gennem os kan du finde ledere og erfarne branchespecialister inden for alle forretningsområder.

EXECUTIVE SEARCH

Vores dygtige chefkonsulenter har årelang erfaring fra ledende stillinger. De er specialister i at identificere, hvilket stadie en organisation befinder sig på, og hvilken ledelsestype der er brug for. Hays Executives metodik identificerer hurtigt potentiale, vigtige personlighedstræk og væsentlig erfaring. Vores netværk og unikke, globale kandidatdatabase indeholder tusindvis af erfarne og dygtige folk inden for alle brancher. 

HEADHUNTING

I det tilfælde hvor en kunde har fundet en kandidat, som kunden mener eller ved har den rette erfaring og de rigtige kompetencer, men ikke selv kan kontakte kandidaten, kan Hays skabe den indledende kontakt og afklare, hvorvidt den pågældende kandidat er interesseret i jobbet. 

TEST - AT VÆLGE DEN RIGTIGE

Vi gennemfører personvurderinger og test på grundlag af de forventninger og krav, som virksomhedens mål og strategier stiller til personen. Vi gør brug af vores erfaring samt psykom­etriske test, test til afprøvning af personens logiske tænkning, verbale og begrebsmæssige færdigheder, karriereprofilering samt strukturerede dybdeinterview. Vi identificerer de personlige kompetencer, den motiva­tion og det udviklingspotentiale, som du efterspørger.

SECOND OPINION

Har du behov for et kvalitativt beslutningsgrundlag forud for en ansættelse eller videreudvikling af me­darbejderstaben? Vi definerer, måler og vurderer personalets potentiale. Denne service sikrer dig en objektiv vurdering af potentialet, styrkerne og de udviklingsmæssige aspekter forud for ansættelsen af en ny medarbejder eller indførelsen af en ny tjenesteydelse i virksomheden. Det giver dig et ekstra solidt beslutningsgrundlag, som ikke er påvirket af personlige relationer, rygter eller overfladiske refleksioner. Vi baserer vores anbefalinger på et struktureret, adfærdscentreret dybdeinterview og en arbejdspsykologisk test med instrumenter, som på et videnskabeligt grundlag kan forudsige succes i arbejdslivet.

Servicen omfatter:

1. Kravspecifikation - afstemning af kravprofil og udvælgelse af testbatteri

2. Booking af interview og gennemførelse af dybdeinterview

3. Gennemførelse af test og feedback til kandidaten og kunden

4. Referencekontrol

5. Udarbejdelse af rapport - tilbagerapportering og beslutningsgrundlag 

DIGITAL & CREATIVE SERVICES – INNOVATIVE LØSNINGER  

Det vigtigste for os er, at du ansætter de mennesker, der kan bidrage til udviklingen af din virksomhed. Vores innovative digitale rekrutteringsprodukter og kreative services sikrer dig et bredt udbud af skræd­dersyede annoncekampagner til at markedsføre din virksomhed og forbedre dine muligheder for at nå ud til potentielle kandidater. Dette er et komplement til vores mere end ti års erfaring inden for konsu­lenthåndtering, medieindkøb og kampagnestyring. Ved at kombinere vores rekrutteringsekspertise med onlinemarkedsføring når du hurtigt og sikkert de personer, der kan styre din virksomhed i den rigtige ret­ning. Desuden følger vi altid op på resultaterne af netop din rekrutteringskampagne. Du kan sort på hvidt se, hvilken gennemslagskraft netop din annoncekampagne har haft. Vi kan også foretage ændringer i en igangværende kampagne for at øge svarprocenten yderligere.

KONTAKT OS

Hays Specialist Recruitment A/S

Kongens Nytorv 8

1050 København K

T: +45 33 38 32 00

E: info@hays.dk

 

corporate

Hays Executive Global