Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

Hays Executive

Hays Executive er eksperter i at rekruttere executive kandidater. Vi samarbejder med vores internationale afdelinger af Hays Executiveog via vores internationale database løser vi alle slags Executive opgaver på tværs af landegrænserne.  

Hays Executive rekrutterer for den private of offentlige sektor over hele verden, og identificerer kvalificerede senior ledere og direktører. Vi adresserer behovet for inspireret lederskab i den offentlige sektor, finans, teknologi, kommunikation, ingeniører og pharma gennem vores afdelinger og relationer i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.

Vores tilgang og evne til at vurdere hvornår vi kontakter dig med en passende mulighed har givet os positiv omtale for diskretion og sund fornuft – også for at opnå resultater for de mennesker der har lagt deres karriere i vore hænder.

Vores mission

Hays Executives mission er at a løse ligningen mellem at finde de rette personer til at styrke en organisation, og finde de rigtige roller til de mest kvalificerede.

Vi gør dette ved at opbygge længerevarende og tillidsfyldte relationer med ledere på tværs af brancher og kloden, og samtidig med den næste generation, som vil styre fremtidens virksomheder. Vores tilgang er at arbejde i tæt samarbejde med vores kunder og kandidater, for at sikre det perfekte match for begge parter. På den måde kan vi sikre at vores kunder får præcis de personer de har brug for til at opbygge en konkurrencemæssig fordel, og vores kandidater kan finde den rette rolle, så deres karriere kan blomstre.

Vores globale netværk af afdelinger og eksperter verden over gør det muligt at vi kan yde den bedste service for vores kunder på tværs af deres eget globale netværk, samtidig med at vi leverer lokal viden, indsigt og ekspertise til enhver opgave.

Hays Executive Global