Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

Information om Hays

corporate

Hays Specialist Recruitment A/S er en del af Hays plc, der er børsnoteret på London Stock Exchange (FTSE 250). Vi arbejder på tværs af den private og den offentlige sektor fra 239 kontorer i 33 lande. Vi er verdens førende eksperter i rekruttering af specialister. Vores dybe ekspertise på tværs af et bredt spektrum af specialiserede brancher og erhverv gør os til verdens mest fremgangsrige og hurtigst voksende specialist rekrutteringsvirksomhed.
Vi har opbygget vores forretningsområder, så de modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. Inden for hvert forretningsområde har vores konsulenter stor viden i form af teoretisk uddannelse og erhvervserfaring inden for deres eget fagområde samt en solid rekrutteringsbaggrund. De ved hvordan markedet ser ud, de kender udviklingstendenserne, og de er fortrolige med hvilke kompetencer der kræves, for at vores kunder bliver præsenteret for de bedste af de bedste kandidater. Vi tillægger derfor vores tagline ”specialister rekrutterer specialister” en stor del af æren for vores succes.
I Danmark er vi specialiseret inden for Accountancy & Finance, Banking & Insurance, Construction & Property, Engineering, HR & Legal, IT, Life Science, Logistics, Oil & Gas og Sales & Marketing.

Hays - Recruiting Experts Worldwide

Søg efter job

Karriereråd

Ekspertråd om jobsøgning, ansøgninger og interviewteknikker.

Læs mere
|

Vores rekrutteringsydelser