Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

HR

Specialism-HR-160px-x-160px_2.jpg

HR fokuserer altid på virksomhedens vigtigste område: medarbejderne. HR-funktionen spiller en nøglerolle indenfor alle områder, gennemførsler af projekter, langsigtede strategier og korsigtet taktik. Det gælder desuden ikke mindst udvikling og uddannelse i en verden, som er under konstant forandring.

En vigtig del af arbejdet er at skabe forudsætninger, så medarbejderne kan bidrage med deres færdigheder og personlige engagement. Det gøres ved at skabe en klarhed og struktur i arbejdsbeskrivelser og flow såvel som i feedback og udvikling. Hays rekrutteringskonsulenter er specialister indenfor HR opnået gennem egen erfaring og løbende uddannelse. De er yderst fortrolige med, hvordan man finder kandidater med den rette indsigt og baggrund, uanset om der kræves en bred generel kompetence eller bestemte specialfærdigheder. Endvidere har vores rekrutteringskonsulenter den erfaring, der kræves, når det drejer sig om at forstå de personlige egenskaber, som er afgørende for de forskellige roller indenfor HR-området.

Hays har forretningsområder, der modsvarer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores medarbejdere over solide færdigheder i form af studier og erhvervserfaring indenfor deres områder. De kender arbejdsområderne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Kort fortalt - Vi er eksperter i at rekruttere specialister.

Skal du rekruttere nu?

Vælg mellem tre simple måder til hurtigt at få besat en stilling i din virksomhed.

Læs mere her

Digitale rekrutteringskampagner

Vores prisvindende ydelser inkluderer web design, videoer, online annoncering og onboarding.

Om Hays Digital & Creative
|