Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.


Kontakt os 

Vi gør en forskel for din virksomhed

Hays har hjulpet virksomheder med rekruttering i mere end 50 år. Vores erfaring fortæller os, at hver enkelt virksomhed er unik, og derfor kan vi tilpasse vores løsninger til kundens behov.

  • Vi har erfaring fra din branche
  • Vi er allerede i kontakt med de interessante kandidater
  • Vi kan sætte relation mellem den rette kandidat og dine nuværende og fremtidige behov

 

Alt efter dine behov, kan du trygt overlade hele rekrutteringen eller blot dele af den til os. Vores skræddersyede processer sikrer en effektiv og kvalitetssikret match. Har en kunde selv fundet en relevant kandidat, kan Hays agere headhunter, og afklare hvorvidt kandidaten er interesseret. På denne måde kan relationen mellem kunde og kandidat blive skabt.

Processen med Hays

Som tidligere nævnt, kan rekrutteringsprocessen med Hays skræddersyes til dine behov.

En fuld proces indebærer: Kravprofil, hvor vi skaber et overblik over behov og ønsker, annoncering på udvalgte platforme. søgning og selektering i vores database samt eksterne platforme, interviews med relevante kandidater (både før og efter præsentationen), præsentation af kandidater, tests, referencer, underskrivelse af kontrakt og opfølgning.

Vi tilbyder den samme kvalitative proces ved contracting. Har du et projekt, og brug for en contractor, indgår vi løbende aftaler med nye freelancere. Vi har et bredt internationalt netværk, og vores contractors arbejder på projekter i både kortere og længere perioder. På den måde sikrer vi den bedste contractor til dit projekt.

Hays digitale service

Innovative og kreative løsninger

Det er vigtigt at du når ud til de personer, der kan bidrage til udviklingen af din virksomhed. Vores digitale løsninger sikrer at du har et bredt udvalg af skræddersyede annonceringsmuligheder til rådighed, så din virksomhed bliver markedsført på bedste vis.

Når vores rekrutteringsekspertise kombineres med online markedsføring, når vi hurtigt og effektivt ud til de relevante personer, og du vil kunne følge resultaterne på sidelinjen.

Registrer en ledig stilling

Når du registrerer en ledig stilling, vil en af vores eksperter kontakte dig for videre dialog.

Klik venligst herunder for at registrere en ledig stilling og udfyld skemaet.

Vil du Rekruttere nu?
|

Vil du vide mere?

Indtast din email nedenfor hvis du vil kontaktes af en konsulent angående dit rekrutterings behov.