Denne side anvender cookies. Du accepterer dette ved at fortsætte, men du kan ændre dine cookies-indstillinger til enhver tid.

Karrieremuligheder for læger i industrien

Vi er specialister i at rekruttere læger til industrien. Hays repræsenterer en række store, mellem og mindre virksomheder i industrien, og har indgående erfaring med at ansætte læger i både kommercielle, medicinske og forskningsroller. 

Vi har stor ekspertise i at finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed. Hvad enten du er nyuddannet læge eller har mange års erfaring fra hospital eller industri, så stiller vi os til rådighed ift. grundig sparring og for at svare på dine spørgsmål. 

Hays Life Sciences I Danmark tilbyder en bred vifte af muligheder på tværs af industrier såsom Pharmaceuticals, Medical Technology, Bio Technology og Food & Nutrition. Vores ekspertise omfatter følgende områder: Medical Affairs, Clinical Research, Market Access, Sales & Marketing, Quality Assurance samt Regulatory Affairs. 

Hvis du overvejer at gøre karriere i industrien så tøv ikke med at kontakte det danske Life Sciences team for en fortrolig og uforpligtende samtale. Vores specialister hjælper dig til at opnå dine karriere ambitioner ved at rådgive dig og holde dig opdateret på den seneste udvikling og trends indenfor industrien.
 
Vær opmærksom på at nuværende ledige stillinger indenfor Life Sciences ikke altid annonceres på www.hays.dk. Hvis du ønsker at indsende dit CV til os kan du gøre dette ved at klikke på ”Send dit CV” i højre hjørne øverst.

 

Business Director

Morten Andersen: morten.andersen@hays.dk, tlf. 3338 3210

Senior Recruitment Consultant 

Mikkel Kristiansen: mikkel.kristiansen@hays.dk, tlf. 3338 3207 

Recruitment Consultant   

Celine Konrad: celine.konrad@hays.dk, tlf. 3338 3209

 

Life Sciences LinkedIn gruppe 

Vil du tages i betragtning til relevante stillinger?

Hays er kåret til bedste kliniske/videnskablige rekrutteringsbureau i Europa

Få indsigt i Life Science industrien