Breadcrumb

Rekrutteringsbureau

Verdens førende rekrutteringsbureau
af specialister

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Behovet for at finde den rigtige medarbejder er grundstenen i udviklingen af organisationen. Derfor bruger flere og flere også samarbejdspartnere som rekrutteringsbureauer til at løse netop disse opgaver. Hos Hays er vi specialiseret i at rekruttere og headhunte de helt centrale personer til dit team.
 
Med Hays, får du et rekrutteringsbureau som har en international tilgang til rekruttering og samtidig har lokalt markedskendskab. Vi er specialist i at finde og flytte de bedste profiler inden for IT, Life Science, Salg & Marketing, Finans og Ingeniørindustrien.
 

Internationalt bureau med lokal forankring

Mange af vores kunder opererer i et internationalt miljø og søger derfor efter et rekrutteringsbureau som kan bistå dem i et nationalt, så vel som internationalt set up. Hays har mere end 50 års erfaring med rekruttering i mere end 30 lande og holder en høj international standard i alle vores rekrutteringsopgaver. I mere end 10 år har vi været bosat på Kongens Nytorv, hvor vi har en lokalt tilpasset tilgang som sikrer, at vi kan skræddersy en løsning der passer præcist til dit behov.
 
For os, handler det om at imødekomme lige præcis dén udfordring din virksomhed står med. Derfor tilbyder vi altid, at du kan afholde dine samtaler i vores lokaler, så du får den ønskede privathed omkring ansættelser af eksempelvis ny CIO eller afdelingsleder.
 

Første gang med rekrutteringsbureau?

Har du ikke tidligere arbejdet sammen med et rekrutteringsbureau? Så læs hvordan vores processer er sammensat her, for at give dig det bedste grundlag for at finde den rigtige medarbejder.
 

Afdækning
Et samarbejde med os starter med en afdækning af den rolle, du ønsker hjælp til at finde. Her vil vores konsulenter tage et møde dig og afdække, hvilke kriterier vi skal laves vores søgning efter. Det kan f.eks. være; det er vigtigt, at specialisten kan arbejde med særlige teknologier, har brancheerfaring eller har bestemte karakteristika. Alt bliver afdækket og samlet i en karv-profil som den tilknyttede konsulent og teamet arbejder ud fra.

 

Matching
Efter vi har afdækket præcist, hvad dit behov er, går vi i gang med at finde et udvalg af kandidater som passer på de krav, du har stillet til os. Det vil for os betyde, at vi både søger internt i vores store database af kandidater, samt aktivt går ud i markedet og tager kontakt til potentielle interesserede kandidater. Hays er et rekrutteringsbureau af rekrutteringsspecialister med fokus på at rekruttere specialister og vi hjælper virksomheder i hele Danmark med at finde de rigtige talenter til at løfte opgaven.

 
Præsentation
Når vi har afsøgt markedet, vil vi komme tilbage med en række kandidater, som passer til de krav du har stillet til os. Vi holder løbende en tæt dialog med dig, så du hele tiden har føling med kandidaterne. Når du så har fundet de helt rigtige kandidater, vil du typisk overtage styringen med rekrutteringsprocessen, men vi står til rådighed, skulle du ønske at vi hjælper med interviews. Kort sagt, så er vi et rekrutteringsbureau som assisterer dig i hele processen og på den måde, passer bedst til netop dig.
 

Løsninger som er tilpasset dit behov

Vi står klar til at løse netop dét behov du står med som virksomhed – både inden for permanent rekruttering og eksterne konsulenter. Vi har nordens største database af freelance IT-konsulenter, som vi bestræber os på at præsenterer dig for kvalificerede kandidater inden for 72 timer, efter du har lagt en forespørgsel. Står du derfor med et akut behov, eller ønsker at prøve en medarbejder af inden du ansætter, kan vi levere din næste IT-specialist med meget kort varsel.
 

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen eller ring til os for at høre mere om, hvordan vi bedst kan understøtte dig i dit rekrutteringsbehov.

Contact us form

Let us help you with the next recruitment