HGSI Banner

 

Hays Global Skills Index Content

HAYS GLOBAL SKILLS INDEX

Hays Global Skills Index tilbyder et omfattende overblik over det globale arbejdsmarked og giver indsigt i de udfordringer, organisationer står overfor, når de søger de mest eftertragtede talenter. Rapporten  giver indsigt i 34 forskellige markeder og deres økonomi og beskæftigelsesstatus, baseret på Hays-eksperter over hele verden. Følgende nøgledata er fokuseret på det Danske marked, og afspejler dets lave ledighed og forbedrede økonomi. Dette fører til et stigende mismatch mellem de tilgængelige skills og de skills, der kræves af organisationer.

 

 

Uddannelsesfleksibilitet

Med en score på 5,2 er andelen af ​​kandidater som en procentdel af befolkningen steget i Danmark, hvilket øger udbuddet af kvalificeret arbejdskraft.

 

Arbejdsmarkedsdeltagelse

Deltagelsesgraden forventes at være lavere i år sammenlignet med det sidste år. Med en score på 4,5 betyder dette en begrænset udvidelsesgrad af den kvalificerede arbejdsstyrke.

 

Talentmismatch

Den høje score på 9,5 indikerer, at arbejdsgivere finder det vanskeligere at udfylde roller med passende arbejdstageres kvalifikationer. Andelen af ​​uopfyldte ledige stillinger og langtidsledighed er steget lidt det sidste år.

Download det nye Hays Global Index 2019/20 nedenfor for at læse Danmarks fulde rapport og 33 andre markeder.

Download rapport

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Start a new job

DOWNLOAD VORES GUIDE

Læs vores guide til, hvordan du bedst kommer videre fra dit gamle til et nyt.