Join hays main

FÅ EN KARRIERE HOS HAYS

Vi mener, at det rigtige job kan ændre en persons liv, og at den rigtige person kan ændre en virksomhed. Det at ændre folks liv er noget, som mange aldrig vil få en chance for at opleve. Hos Hays gør du det hver dag.

Hvem er vi?

Hos Hays er vi eksperter i at rekruttere ledere og specialister. Ved virkelig at forstå vores kunder og kandidater, lokalt såvel som globalt, tilbyder vi ekspertise inden for et bredt spektrum af industrier og sektorer, som f.eks. IT, Engineering, Life Sciences, Banking og Sales & Marketing.

Hvis du godt kan lide at hjælpe andre mennesker, gerne vil udvikle dig professionelt og skabe et solidt netværk - så er en karriere hos Hays noget for dig.

Vi er Hays

Vi er en imødekommende gruppe som altid fejrer succes – også de små. På kontoret er vi gode til at sparre med hinanden og der står altid en kollega klar til at hjælpe dig. Hvis du vil have et bedre indblik i vores organisation, så følg os på vores sociale medier.

Vores baggrunde

Sælgere, ingeniører, advokater - vores rekrutteringskonsulenter kommer fra en lang række forskellige baggrunde. Uanset om du er nyuddannet eller ønsker en karriereændring, er det vores mangfoldighed, der gør os til de eksperter, vi er.

Som researcher hos Hays vil din rolle være at identificere og kontakte relevante kandidater til forskellige opgaver, som dine kolleger arbejder på. Det er det første skridt for at blive en del af Hays for mange af vores medarbejdere og giver et godt fundament for en fremtidig karriere som konsulent. Som konsulent udvikler du dig derefter fra juniorkonsulent, konsulent og senere til seniorkonsulent. Herefter kan du specialisere dig i enten lederrollen eller forretningsudviklingsrollen. Karrieretrin er klart beskrevet og tilgængelige for alle at deltage i.

En karriere hos Hays

Promo - latest jobs

Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere? Klik her og se et overblik over de seneste stillinger vi søger folk til. 

Promo - Upload CV

REGISTRER DIT CV HOS HAYS

Upload dit CV til vores database, så kan vi hjælpe dig med det næste skridt i din karriere.

Promo - Start a new job

DOWNLOAD VORES GUIDE

Læs vores guide til, hvordan du bedst kommer videre fra dit gamle til et nyt.