Hvorfor vælge Hays?

Hvorfor vælge Hays?

At arbejde hos Hays

Vi tilbyder en lærerig og spændende karriere i en branche, der handler om mennesker. Hos Hays tror vi på, at et job kan ændre en persons liv, og at en person kan ændre en organisation. Vi arbejder på at gøre en forskel i menneskers liv - hver dag. Det motiverer os til altid at gøre vores bedste.
 
Vores medarbejdere arbejder i et miljø hvor det er et højt tempo og et stort fokus på resultater som gælder. Vi ansætter nye kolleger ud fra potentiale og giver derefter de rigtige betingelser for succes gennem træning og coaching. Vi har en kultur som belønner baseret på teamets såvel som din personlige indsats, fordi vi ved, at vores medarbejdere er vores bedste ressource.
 

Bliv en del af et rekrutteringsteam i topklasse

Som rekrutteringskonsulent hos Hays vil du arbejde tæt sammen med både dine kunder og kolleger for at forstå kundens behov og levere en fantastisk rekrutteringsservice. Ved at pleje eksisterende relationer mens du arbejder med at udvikle nye kundeforhold, skaber du betingelserne for din egen succes.
 
På en normal arbejdsdag vil du aktivt søge efter og kontakte kandidater og kunder. Du vil introducere Hays for nye forretningskontakter og interviewe kandidater til forskellige opgaver, som du arbejder med. Det er en krævende rolle, der forudsætter at du arbejder med stor drivkraft, beslutsomhed og i et højt tempo.
 
Som rekrutteringsekspert vil du have fokus på et af vores forretningsområder, hvor du vil arbejde på at blive specialist og den bedste inden for netop dit område. Ofte har vores medarbejdere en baggrund inden for deres specialistområde, men en særlig interesse kan også være udgangspunkt for at blive rekrutteringskonsulent inden for en af vores områder. En del af dit arbejde vil bestå i at holde dig opdateret om markedstendenser, hvad dine kunders behov er, og hvad der motiverer kandidaterne inden for netop dette område.
 

Vores værdier

Values

Vi eksisterer fordi vi tror på mennesker. Vi tror på, at den rette person i den rette stilling kan transformere liv og virksomheder. Vi er passionerede omkring at skabe forbindelser mellem vores kandidater og de rette jobs. Med flittighed, empati og stolthed kan vi pleje de relationer som sikrer vores kunder det rette talent, og hjælpe vores kandidater på hvert skridt af deres karriere.
 

Den bedste måde vi kan vise engagement på overfor vores kunder og kandidater, er gennem vores ambitioner. Deres succes er vores succes. Vi tager modige skridt, har høje ambitioner og arbejder hver dag hårdt for at levere den positive effekt, som det kan have på folks liv at opnå karrieresucces.
 
 
 

Folk kommer til os fordi vi er eksperter, med over 50 års erfaring inden for rekruttering. Vi kombinerer den indsigt med dybdegående specialistviden, som gør det muligt for os at placere talent i en række industrier og sektorer i hele landet. Vores professionelle ekspertise er uvurderlig, og gør det muligt for os at finde, engagere og placere de rette kandidater i de rette roller.

Udover forståelsen for en kandidats kompetencer og erfaring, er det en kunstform at matche dem med den rette jobmulighed. Det kræver at vi er nysgerrige omkring mennesker og erhvervslivet, at vi opsøger viden og at vi er bevidste omkring at sikre det ideelle kulturelle match for hver rolle.
 
 

Vi søger altid nye og bedre måder at skabe det perfekte match mellem kunde og kandidat på. Det betyder at vi skal være modige, omstillingsparate og åbne overfor nye idéer - hvorvidt det betyder ny teknologi, udvikling af vores medarbejdere eller den måde vi arbejder på. Vores mål er simpelt: at være ét skridt foran, når det kommer til morgendagens rekrutteringsoplevelse.

Alt vi gør, gøres i troen på at vi altid skal gøre det rette. At gøre det rette forbedrer og beskytter vores omdømme, samtidig med at det bygger tillid med alle vores stakeholders, heriblandt vores kandidater og kunder. Denne tro samler os og gør os stærkere.
 
 
 
 

En karriere hos Hays

Promo - latest jobs

Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere? Klik her og se et overblik over de seneste stillinger vi søger folk til. 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.