Permanent Rekruttering

Permanent rekruttering
Find jeres virksomheds næste medarbejder

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Hos Hays rekrutteringsbureau har vi i over 50 år rekrutteret nye medarbejdere og ledere til permanente stillinger. Vi tilbyder ekspert rådgivning og er med i hele ansættelsesprocessen, som vi tilpasser efter din virksomheds behov og tidsramme.
 
Vi har rekrutteringskonsulenter som er specialiserede indenfor en række brancher, blandt andet IT, engineering, life sciences, salg og marketing. De har et stærkt netværk indenfor deres respektive specialistområder, hvor de gennem en gennemprøvet og effektiv rekrutteringsproces matcher de rette kandidater med den rette stilling.
 
Den fulde proces for permanent rekruttering er:
  • Identificering af kravprofil
  • Annoncering på udvalgte platforme
  • Intern og ekstern søgning, samt udvælgelse
  • Interviews med kandidater
  • Test af kandidater
  • Præsentation af kandidater
  • Opfølgning og ad hoc-opgaver
Vi tilbyder desuden andre services end at ansætte og headhunte nye medarbejdere til faste stillinger, såsom karriererådgivning, executive rekruttering og freelance rekruttering.
 
Hays har en ekspertviden om både det globale og lokale arbejdsmarked, og hvert år publicerer Hays rapporter, såsom vores Global Skills Index. Dermed har vi altid fingeren på pulsen og en god indsigt i de udfordringer din virksomhed måske står overfor, når du søger nyt talent.
 

Rekruttering af medarbejdere til hele Danmark

Hays er et rekrutteringsfirma med kontorer i 33 lande, og vi kan dermed trække på en global database af specialiserede kandidater, men også en global ekspertise og erfaringer fra dygtige rekrutteringsrådgivere i hele verden.
 
I Danmark er Hays placeret i hjertet af København, men vi rekrutterer naturligvis til virksomheder i hele landet - inklusive Jylland, Fyn og Sjælland.
 

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

 
  
 
 
 
 
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.