Praktik hos Hays

Praktik hos Hays
Lær mere om et internship hos Hays

Hos Hays vil vi gerne bidrage til udviklingen af den kommende talent pipeline, samtidig med at vi kan få adgang til den nyeste viden og de innovative idéer som en studerende kan bidrage med. Derfor har vi løbende praktikanter.
 
Vi tilbyder internships inden for både vores kerneforretningen - rekruttering - og i vores marketing team, til studerende på både bachelor- og kandidatniveau. Vi har ikke en forventning til hvad du studerer eller hvor, men at du har en interesse for at arbejde med mennesker. Du kan læse mere her om hvordan det er arbejde hos Hays og hvad det kræver.

Hvad kan Hays tilbyde?

Som intern hos Hays får du en grundig introduktion til Hays og rekrutteringsbranchen, og du vil løbende få ansvar for flere opgaver og muligheder for udvikling. Du vil under din praktik blive del af et team af dygtige kolleger og blive tildelt en mentor, som vil støtte dig i din udvikling og læring.
 
Efter endt praktik, vil der potentielt være mulighed for en student- eller permanent stilling hos Hays, såfremt du viser det rette engagement, passion og udvikling. Se videoen nedenunder for at høre mere om tidligere interns oplevelser hos Hays.
 
 

En karriere hos Hays

Promo - Upload CV

REGISTRER DIT CV HOS HAYS

Upload dit CV til vores database, så kan vi hjælpe dig med det næste skridt i din karriere.

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.