Breadcrumb

Recruit Accountancy & Finance

ACCOUNTANCY & FINANCE REKRUTTERING

   

Specialister i regnskabs- og finanssektoren er blandt de mest efterspurgte, da konstant implementering af nye juridiske krav altid ændrer sig. Derudover kræver positioner inden for bogføring og finans specialiseret viden og et højt tillidsniveau. Vores rekrutteringskonsulenter inden for bogføring og finans er eksperter på området, så uanset hvilke finansroller du har brug for at udfylde i Københavnsområdet, eller i hele Danmark, bør du tale med vores eksperter.

 

Accountancy & Finance ADD

DIN PROCES HOS OS

Vi kombinerer branchens know-how med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan give dem den mest relevante kandidat indenfor IT, til at hjælpe dem med at udvikle deres forretning. Ved hjælp af deres dybtgående branchekendskab kan vores eksperter finde dig det rigtige kandidatkandidat til at imødekomme alle dine specifikke IT-krav og udstyre dig med viden til at tage de mest informerede ansættelsesbeslutninger.

Vi bruger vores omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde de kandidater, der bedst matcher dine tekniske og mellempersonlige kompetencer til dine it-job i København og Danmark.

Tag kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om vores services. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor A&F.

SearchCandidate

Søg efter kandidater

Promo-Contact us

Ring på +4533383260


Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.