Breadcrumb

Accountancy & Finance

Accountancy & Finance Rekruttering
Rekruttering af specialister i bogføring og økonomi

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Specialister og rådgivere indenfor bogføring, revision, skat, governance og økonomi er blandt de mest efterspurgte i finanssektoren, da nye juridiske og tekniske krav altid ændrer sig. Derudover kræver positioner indenfor regnskab og finans specialiseret viden og et højt tillidsniveau. Hays Accountancy & Finance rekrutteringskonsulenter er eksperter i at finde de rette kandidater til stillinger indenfor regnskab- og finansverdenen, så uanset hvilke finansroller du har brug for at udfylde bør du tale med vores eksperter.
 
Hays er beliggende i hjertet af København, men vi rekrutterer specialister indenfor bogføring og finans til hele Danmark.

Hvorfor Hays?

Vi kombinerer branchens know-how med en forståelse af vores kunders behov, så vi kan tilbyde den mest relevante kandidat indenfor Accountancy & Finance, til at hjælpe dig med at udvikle din forretning. Ved hjælp af vores rekrutteringskonsulenters dybtgående branchekendskab, kan vi finde den rigtige kandidat til at imødekomme alle dine specifikke kompetencekrav og udstyre dig med viden til at tage de mest informerede ansættelsesbeslutninger.
 
Vi bruger vores netværk og omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og du behøver kun møde de kandidater, der bedst matcher dine tekniske og personlige kompetencekrav til dine stillinger i København og Danmark.

Permanent rekruttering

Vores afdeling af konsulenter som rekrutterer til permanente Accountancy & Finance stillinger har et særligt fokus på at finde en kandidat, som både har de rette kompetencer og know-how, men som også passer ind i virksomhedens kultur. Så hvad end du skal bruge en bankrådgiver, revisor eller en ekspert i governance, kan vi hjælpe dig med at finde den medarbejder som er den rette person til lige dit team.

Accountancy & Finance freelancere

Hvis du mangler en specialist indenfor eksempelvis regnskab og økonomi til en midlertidig stilling eller et projekt, kan vores contractor-afdeling hjælpe dig. Her er fokus på at finde højt specialiserede freelance konsulenter, som har de helt rette kompetencer nu og her, til at løse den opgave du står med.

Tag kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om vores services. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Accountancy & Finance.
 
 

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

 
  
 
 
 
 
 

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.  

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.