Breadcrumb

Recruit Banking

Banking Rekruttering

   

Vores bankkonsulenter har mange års erhvervserfaring og har fået en dybtgående forståelse af markedet. Hvis du leder efter en forretningsanalytiker, revisionschef eller mægler i København eller i hele Danmark, er Hays Banking det bedste sted til at finde dig det perfekte talent.

 

Banking ADD

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER

Med en omfattende liste over toptalenter i Danmark at vælge imellem, kan du være sikker på, at du får den mest skræddersyede service til at give dig de kandidater, der besidder de relevante bank- og forsikringsevner for at imødekomme dine krav.

Baseret i København og med kolleger på kontorer over hele kloden har vores team i Danmark rækkevidde og erfaring med at finde kandidater med de rigtige færdigheder til at gøre en reel indflydelse på din organisation. I modsætning til de fleste rekrutteringsfirmaer er vi i stand til at købe et helt projektteam af specialister og tilknyttede stillinger, der kan udfyldes permanent, kontrakt eller midlertidigt, afhængigt af dit specifikke behov. Hver kandidat screenes og interviewes af Hays, og kun de bedste bliver håndplukket og præsenteret for dig. Sammen med vores markedsoversigt sørger vi for, at du får de bedste specialister uden at overskride den fair markedspris.

Vi har rækkevidde og erfaring med at finde kandidater med de rigtige færdigheder til at gøre en reel indflydelse på din organisation.

Kontakt os, hvis du ønsker flere informationer. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Banking.

Promo-Contact us

Ring på +4533383260


Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.