Breadcrumb

Banking

Banking Rekruttering
Rekruttering af specialister i økonomi

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Vores rekrutteringskonsulenter har mange års erhvervserfaring og et stærkt netværk, samt adgang til et globalt netværk af kolleger med specialistviden inden for banking. Så hvis du leder efter en forretningsanalytiker, revisionschef eller mægler, er Hays Danmark det bedste sted at finde det perfekte talent.
 
Hays Danmark ligger på Kongens Nytorv i København, men vores netværk spænder også over Jylland, Fyn og resten af landet - så uanset hvor din virksomhed ligger, kan vi finde din næste specialist indenfor økonomi, forsikring og investering.

Hvorfor Hays?

Med vores ekspertviden og omfattende netværk af specialister, kan vi hjælpe din virksomhed med at finde kandidater med relevant erfaring og kompetencer inden for bank og forsikring. Vi tilbyder ikke bare at finde den rette medarbejder, men et skræddersyet samarbejde hvor vi med forståelse for lige præcis din virksomhed, kan hjælpe dig med at tage de mest informerede ansættelsesbeslutninger.
 
Hos Hays forstår vi at det ikke kun er vigtigt at vores kandidater har de rette tekniske kompetencer, men at de også skal passe ind i din virksomheds kultur. Vi screener og interviewer hver kandidat, og kun de bedste matches bliver håndplukket og præsenteret for dig. Du kan læse mere om vores process her
 
Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for banking, revision, forsikring og investering. Klik her, hvis selv leder efter ledige jobs inden for banking.
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.