Breadcrumb

Human Resources Rekruttering

HR Rekruttering
Rekruttering af specialister i human resources

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Hos Hays er HR en del af vores DNA. Vores rekrutteringskonsulenter inden for human resources er selv HR-specialister, og de har mange års erfaring med talent acquisition, personaleprocesser og medarbejderudvikling. Vi har et stort og globalt netværk, som betyder at vi har den mest ajourførte markedsindsigt - dette er blandt andet reflekteret i vores prisvindende HR publikation Hays Journal.
 
Hays Danmark ligger i hjertet af København, men vi arbejder også med virksomheder og kandidater i Jylland, Fyn og resten af landet. Vi kender de mest relevante kandidater fra hele Danmark.

Hvorfor Hays?

Vores konsulenter hjælper dig i hele rekrutteringsprocessen, så du kan tage den bedste ansættelsesbeslutning. Vi screener og interviewer kandidater, og du bliver kun præsenteret for de bedst egnede. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces her.
 
Vi har desuden et særligt fokus på at kandidatens faglige kompetencer ikke er det eneste vigtige, men at de også skal være et kulturelt match med din virksomhed og deres fremtidige afdeling. Så hvad end du søger en HR controller, personalekonsulent eller HR manager, kan vi finde din næste medarbejder.
 
Kontakt os her, hvis du vil høre mere om hvorfor Hays er det rette valg for din virksomhed. Kig her, hvis du søger ledige stillinger inden for Human Resources.
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.