Breadcrumb

HUMAN RESOURCES REKRUTTERING

HR Rekruttering
Rekruttering af specialister i human resources

   

HR Rekruttering

Alle vores rekrutteringskonsulenter har mange års erfaring inden for HR-området, så uanset hvilken erfaring eller kompetence du har brug for, hjælper vi dig med at finde det bedste talent til dine HR-job i København og over hele Danmark. Vores Human Resources-afdeling rekrutterer HR til direktører og deres teams på permanent, kontrakt eller vikar. Vi rekrutterer i en bred gren af ​​HR-job, herunder HR Manager-job, HR Advisor-job, Resourcing Manager-job og Learning & Coordinator-job.

HR ADD

DIN PROCES HOS OS

Med et stort netværk med arbejdsgivere over hele verden er Hays i stand til at give dig den mest ajourførte markedsindsigt, så vi kan hjælpe dig i dine fremtidige rekrutteringsprocesser. Hver kandidat bliver screenet og interviewet af Hays, før kun de mest passende profiler bliver håndplukket af vores konsulenter. Vi sørger for, at kun de bedste, bedst egnede kandidater bliver præsenteret for dig, og dermed fremskynde den ellers lange proces.

At opbygge langvarige forhold til vores klienter er altid vores mål, og vi er meget tilfredse med at vide, at vores kandidater kan opfylde og overgå det forventede af dem.

Vores specialister fokuserer udelukkende på HR-job i Danmark og har en indgående forståelse af deres marked og har en omfattende database over HR-specialister.

Klik her for at se dine muligheder inden for Human Resources.

Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Human Resources. Hvis du ønsker at høre mere om vorers services, kan du kontakte os her.

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.