Recruiting IT Contractors

IT CONTRACTORS

 

Hays er verdens førende rekrutteringsbureau, og er eksperter i at levere freelancere til projektansættelse. Vores freelancere tilbyder deres ekspertise inden for flere kontraktmuligheder. Uanset hvilken aftale der er tale om, er vores freelanceservice altid specialiseret og fleksibel. Hays agerer som facilitator mellem vores kunder og freelancere. Vi har adgang til et stort og kvalitativt internationalt netværk, og vi står klar til at rådgive dig om mulighederne.

Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor IT Contracting.

it contracting

Contracting via Hays: Fordelene for dig som kunde

Fleksibilitet
Ved at ansætte en erfaren freelancer kan du garantere, at et nøgleprojekt bliver afsluttet succesfuldt, og /eller at en kritisk jobposition i din organisation bliver midlertidigt besat, uden der er brug for at gå ind i en længerevarende forpligtelse.

 

Attraktive kontrakt muligheder
Vores freelancere arbejder i en projektperiode inden for en forudsbetemt tidsramme. Hays tager sig af alle aftalemæssige detaljer vedrørende kandidaten.

 

Besparelse af tid og udgifter
I forlængelse af varetagelsen af rekruttering og udvælgelse af din freelancer, vil Hays også tage sig af relevant papirarbejde og alle finansielle detaljer relateret til freelanceservicen.

 

Adgang til Hays' netværk
Hays har opbygget et internationelt netværk af eksperter og specialister, der arbejder inden for alle specialistområder. Vi er eksperter inden for vores felt og har mulighed for at tage resolut handling.  Derudover har vi adgang til den største ekspertpulje inden for IT Freelancere.

 

Sammenligningsgrundlag
Takket være vores viden på det interime rekrutteringsmarked og vores daglige kontakt med vores netværk, er Hays’ rekrutteringseksperter udrustede til at fastlægge konkurrencedygtig timeløn for den leverede service. 

Promo - Register job

 

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld formularen og en af vores konsulenter tager fat i dig.