Breadcrumb

Logistics Rekruttering

Logistics Rekruttering
Rekruttering af specialister inden for logistik og forsyningskæde

Rekrutteringsbureau
med mere end 50 års erfaring

 
Hos Hays Logistics er vi eksperter i at rekruttere fagfolk inden for forsyningskæde, drift, lager, transport og spedition. Vores rekrutteringskonsulenter inden for logistik har en dybdegående viden og erfaring inden for logistik og supply chain management, kombineret med en omfattende netværk og en solid rekrutteringsbaggrund.
 
De kender markedet, udviklingstendenserne og de forstår hvilke kompetencer en given stilling kræver. Så hvad end du har brug for en medarbejder til lagerstyring, indkøb, drift, produktion eller Lean-implementering, så kan Hays hjælpe dig med at finde din næste specialist til stillinger i hele Danmark.

Hvorfor Hays?

Vi har mange års erfaring med at ansætte specialister til både permanente og freelance stillinger. Vi forstår at kombinere vores branche know-how med dine kompetencekrav, for at finde den helt rette kandidat til dine behov. Vi screener og interviewer mulige kandidater til dine åbne stillinger, så du kun behøver møde dem som matcher dine behov og din virksomhedskultur bedst. Vores mål er at være en sparringspartner, som kan hjælpe dig med de bedst informerede ansættelsesbeslutninger.
 
Du kan tage kontakt til os her, hvis du er interesseret i at høre mere om vores services. Du kan kigge her, hvis du selv søger åbne stillinger inden for Logistics.
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.