Kontakt os

DEN RIGTIGE PARTNER PÅ DET RIGTIGE STED.

SUCCESGARANTI FOR MENNESKER OG VIRKSOMHEDER.

Arbejdslivet forandrer sig fundamentalt – business as usual er fortid med fremtiden i sigte. Uanset hvad fremtiden bringer, er vi som en livslang partnervirksomhed klar til af følge dig hele vejen igennem. Vi kombinerer fornuftig innovation med vores globale rækkevidde og omfattende viden. Det giver os mulighed for fuldt ud at forstå dine behov og finde løsninger på dine mere specifikke udfordringer. Vores mission er at være den rette medspiller til at sikre din succesfulde fremtid.

WORKING FOR YOUR TOMORROW ER VORES LØFTE TIL DIG OG BETYDER FOR OS …

PASSER PERFEKT   TIL KANDIDATER

Der findes ikke noget, der hedder en lille smule drømmejob. Enten passer det perfekt, eller også passer det ikke. Og måske har du ikke engang drømt om det job, der er designet perfekt til dig, for det er lige blevet skabt. Under alle omstændigheder kan du regne med et sikkert holdepunkt: Hays er din livslange partnervirksomhed, der matcher dig med de rigtige job og opgaver, der fremmer din personlige udvikling.

JOBTILBUD

Vi har designet job- og projektsøgningen på en målrettet måde til dig.

KARRIERERÅD

Vi hjælper dig med at komme foran med vores gratis karrieretjenester.

INTERN KARRIERE

Find det rigtige job hos Hays intern nu, og styrk vores team.

NYSKABENDE  FOR KUNDEVIRKSOMHEDER

Der er lige så presserende behov for kvalificeret arbejdskraft på lang sigt som for svar på ændrede arbejdsvaner. Med alle de store forandringer i arbejdslivet kan du trygt regne med Hays som en fast partnervirksomhed som står ved din side. Vi sætter vores kundevirksomheder i centrum for alt, hvad vi gør, og vi investerer i livslange partnerskaber, der hjælper virksomhederne med at få succes. Men samtidig er vi meget mere end et specialiseret rekrutteringsfirma. Vores indgående erfaring, som vi har opnået gennem vores størrelse og brede forståelse for markedet, adskiller os fra konkurrenterne. På den måde kan vi tilbyde avancerede løsninger til vores kundevirksomheder. Som fast partnervirksomhed står vi således altid til rådighed for dig som rådgiver og operationelt ansvarlig.

VI HJÆLPER DIG MED AT TRÆFFE DEN RIGTIGE BESLUTNING FOR MORGENDAGEN.

Som en full-service udbyder kan vi fleksibelt levere dig passende talenter til projekter, midlertidige opgaver eller fastansættelse, arbejde på holistiske arbejdskraftløsninger eller levere reel værdi til dig som konsulent med vores Advisory Services.

INDSTILLET TIL DIN FREMTID

Vi tilbyder et unikt udvalg af personaleløsninger samt omfattende rådgivningstjenester, så du er rustet til din fremtid allerede i dag.

PERMANENT REKRUTTERING

Med Hays kan du finde de bedste kandidater til dine ledige stillinger på kort tid. Stol på vores erfaring med at formidle specialister og administratorer.

FREELANCE KONSULENTER

Vi bringer freelancere og virksomheder sammen og finder der rette ressourcer til det enkelte projekt.

ALTING FORBLIVER  ANDERLEDES HOS HAYS

I årenes løb og i en tid præget af forandring har vi ændret os, høstet erfaringer og opbygget vores vidtfavnende know-how. Begrebet "rekrutteringsbureau" er derfor ikke bredt nok til at omfatte vores produkter og tjenesteydelser. "Working for your tomorrow" er vores forpligtelse til at støtte dig, som en fast partnervirksomhed på din vej mod succes, med alle relaterede services inden for rekruttering/personaleadministration og konsulentydelser inden for arbejdsmarkedsrelaterede løsninger. Men en ting er allerede stensikker: Arbejdsmarkedet vil fortsat udvikle sig – og det vil vi også. V er klar!

▶ Få mere at vide om Hays

Følg os på sociale medier: Følg os på sociale medier: