FAQ

FAQ

 

FAQ for jobsøgende

Hvordan søger jeg efter åbne stillinger?

Vores søgemaskine er forbedret så det er lettere for dig at finde det rigtige job for dig. Du kan gemme dine søgninger og oprette jobagent baseret på dine valg, så du altid bliver informeret om de nyeste job, uanset hvor du er.

 

Hvordan får jeg bedre søgeresultater?

Start med at give os så mange oplysninger om dig som muligt gennem søgeformularen. Du kan også prøve at søge indenfor forskellige brancher eller erhverv, samt udvide dit søgeområde. Prøv eventuelt forskellige nøgleord til at tilpasse din søgning.

 

Hvordan ansøger jeg om job?

Når du finder et job du ønsker at søge, beder vi dig kontakte en af vores Hays konsulenter som administrerer denne stilling. Du kan enten udfylde dine oplysninger online, eller kontakte konsulenten direkte over telefon. Vi fører dig videre gennem processen derfra.

 

Hvorfor skal jeg registrere mig på Hays.dk?

Det tager under ét minut at registrere sig online og giver dig mulighed for at konfigurere personlige jobansøgninger, samt jobagent. Du fortæller os om den type stillinger, du er interesseret i og vi sender dig en e-mail næste gang vi har en åben stilling med dine kriterier.

 

Hvordan kan jeg opdatere mine detaljer hos Hays?

Når du er logget ind på Hays.dk, skal du klikke på linket ’Min konto’, hvor du kan opdatere dine detaljer.

 

Jeg har glemt mit brugernavn

Dit brugernavn vil altid være den email-adresse, du har registeret hos os.

 

Jeg har glemt min adgangskode

Tryk på 'Glemt din adgangskode?' på Login-siden og følg trinene for at nulstille din adgangangskode.

 

Generelle problemer:

Hvis du oplever problemer med at bruge Hays-webstedet her er et par tip, der kan hjælpe:

Kontroller, at du bruger en understøttet browser. Vi anbefaler Internet Explorer 7, Internet Explorer 8, Firefox, Google Chrome eller Safari

Kontroller, at din webbrowser har cookies aktiveret. (Find ud af mere om, hvordan du aktiverer cookies fra Google.)

Hvis du bruger en computer på arbejdspladsen, kan du opleve, at din virksomhed har firewallbegrænsninger på dit netværk, som begrænser og blokerer for nogle funktioner. Kontakt din IT-afdeling for yderligere information.

 

Jeg vil gerne finde et job i udlandet - kan Hays hjælpe mig?

Helt bestemt. Vi har team af Hays Consultants, der dækker 30 lande over hele verden. Med lokal markedskompetence og viden hjælper de dig med at finde dit næste job i udlandet. Start din søgning ved at vælge det land, du er interesseret i på vores globale websted.

 

Arbejdsgiver FAQ

Hvordan finder jeg den rigtige kandidat til en rolle?

Du kan søge i vores online kandidatdatabase gennem vores søgemaskine. Kandidatsøgemaskinen giver dig mulighed for at skræddersy din søgning, så du kan finde den perfekte kandidat til din virksomhed.

 

Hvordan annoncerer jeg en ledig stilling?

Besøg vores rekrutteringsside, hvor du finder den nemmeste måde at annoncerer din stilling på. Du kan også gå direkte til vores formular ved at trykke her.

Promo - Upload CV

REGISTRER DIT CV HOS HAYS

Upload dit CV til vores database, så kan vi hjælpe dig med det næste skridt i din karriere.

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.