Kontakt os
Her er du:
Forretningsfolk giver haand

Vores Rekrutteringsløsninger

Kontakt os

Rekruttering hos Hays

Leder du efter medarbejdere til at transformere din virksomhed? Eller ekspertise til at facilitere og muliggøre en transformation? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hays tilbyder vi rekruttering af specialister og den ekspertise du behøver, for at imødekomme din virksomheds ambitioner.

Vi er mere end blot et rekrutteringsbureau. Vi tilbyder en række services på tværs af industrier og specialeområder, så vi kan arbejde med en holistisk tilgang til din arbejdsstyrkeplanlægning og rekrutteringsstrategi. Hvad end du har brug for hjælp til fastansættelser eller freelancekonsulenter, så har vi det rette netværk af talenter – og specialiserede rekrutteringskonsulenter, som kan identificere og placere de rette mennesker i din organisation.

Permanent rekruttering

Med Hays kan du finde de bedste kandidater til dine ledige stillinger på kort tid. Læs mere om vores processer for rekruttering her.

Executive Search

Find den rette leder til din virksomhed sammen med Hays. Hurtig, pålidelig og kompetent.

Freelance konsulenter

Vi bringer freelancere og virksomheder sammen og finder de rette ressourcer til det enkelte projekt.

Har du brug for en rekrutteringspartner?

Kontakt os for at høre mere information omkring vores service- og rekrutteringsydelser.

Workforce Solutions

Hays er din partner i alle aspekter af workforce management, heriblandt Managed Service Programmes og Recruitment Process Outsourcing.

Rekruttering af ledere og specialister

En virksomheds succes er afhængig af de rette medarbejdere og ledere. Og det hele starter med en effektiv rekruttering. Hos Hays hjælper vi dig med at skabe det rette grundlag, som hjælper dig i mål med din rekruttering.

Rekruttering er mere end bare at tiltrække og udvælge kandidater. Vi stiller de rette spørgsmål og udfordrer jer på jeres kravprofil - for vi baserer rekruttering på viden og markedsindsigt. Vi kender kandidaterne, branchen og konkurrenterne, så vi kan rådgive dig i udvælgelseskriterier, lønniveau og rekrutteringsprocessen. En vellykket rekruttering er vores mærkesag, og vores proces slutter ikke når du har underskrevet en kontrakt med din næste medarbejder. Vi vil gerne være din partner i rekruttering såvel som arbejdsstyrkeplanlægning.

Dette kan måske også interessere dig

Hays specialer
Services

Vores specialistområder

Se en oversigt over de områder og industrier vi rekrutterer til.

Hays blog
Indsigt

Læs vores blog

Læs vores blog for arbejdsgivere og ledere. Her finder du de seneste trends og indsigter i arbejdsmarkedet.

Kontakt Hays
Kontakt os

Kontakt en konsulent

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?