Forretningsfolk giver hånd

Permanent
Rekruttering

 

Hos Hays rekrutteringsbureau har vi i over 50 år rekrutteret nye medarbejdere og ledere til permanente stillinger. Vi tilbyder ekspert rådgivning og er med i hele ansættelsesprocessen, som vi tilpasser efter din virksomheds behov og tidsramme.

Vi har rekrutteringskonsulenter som er specialiserede indenfor en række brancher, blandt andet IT, Engineering, Life Sciences, Sales og Marketing. De har et stærkt netværk indenfor deres respektive specialistområder, hvor de gennem en gennemprøvet og effektiv rekrutteringsproces matcher de rette kandidater med den rette stilling.

Den fulde proces for permanent rekruttering er:

  • Identificering af kravprofil
  • Annoncering på udvalgte platforme
  • Intern og ekstern søgning, samt udvælgelse
  • Interviews med kandidater
  • Test af kandidater
  • Præsentation af kandidater
  • Opfølgning og ad hoc-opgaver

Vi tilbyder desuden andre services end at ansætte og headhunte nye medarbejdere til faste stillinger, såsom karriererådgivning, executive rekruttering og freelance rekruttering.

Hays har en ekspertviden om både det globale og lokale arbejdsmarked, og hvert år publicerer Hays rapporter, såsom vores Global Skills Index. Dermed har vi altid fingeren på pulsen og en god indsigt i de udfordringer din virksomhed måske står overfor, når du søger nyt talent.
 

Rekruttering af medarbejdere til hele Danmark

Hays er et rekrutteringsfirma med kontorer i 33 lande, og vi kan dermed trække på en global database af specialiserede kandidater, men også en global ekspertise og erfaringer fra dygtige rekrutteringsrådgivere i hele verden.

I Danmark er Hays placeret i hjertet af København, men vi rekrutterer naturligvis til virksomheder i hele landet - inklusive Jylland, Fyn og Sjælland.

 

 

 

Services

Vores specialer

Se en oversigt over de områder og industrier vi rekrutterer til.

Services

Vi tilbyder

Læs mere om hvilke serviceydelser vi tilbyder – hvad end det er headhunting, eksterne konsulenter eller rådgivning om din rekrutteringsproces.

Kontakt os

Kontakt en konsulent

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Snak med en af vores konsulenter om dit behov.