Kontakt os
Forretningskvinde præsenterer for kunde

Lokal rekruttering
Med global rækkevidde

Hays rekrutteringsbureau i Danmark

Hays Danmark ligger på Kongens Nytorv, i hjertet af København. Vi har rekrutteret på det danske marked siden 2008, og vi kender markedet, kandidaterne og virksomhederne. Som en del af den globale organisation Hays plc, er Hays Danmark et nationalt rekrutteringsbureau, med et internationalt netværk.

I Danmark opererer og rekrutterer vi indenfor en række områder, med særlig ekspertise inden for IT, Engineering, Life Sciences, Sales & Marketing og Finance. Vores forretningsmodel tillader tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger, så hvis du eksempelvis mangler en salgsprofil til en pharmavirksomhed, vil vi løse opgaven med en tværfaglig tilgang, så du får tilbudt den bedste ekspertise.

Vi tilbyder vores rekrutteringsydelser indenfor både permanent og freelance rekruttering, og vi kan rådgive dig i din virksomheds arbejdsstyrkeplanlægning; hvordan sammensætter du den optimale balance af permanente medarbejdere og eksterne konsulenter, og hvordan sikrer du en pipeline af talent, i både gode og udfordrende tider?

Kvinde taler med kollega
Vores services

Permanent rekruttering

Mangler du medarbejdere? Læs mere om Hays' processer for fastansættelser og fordelene ved at bruge et rekrutteringsbureau.

Mand arbejder på bærbar
Vores services

Freelance konsulenter

Find konsulenter til dine projekter og midlertidige behov. Læs mere om vores processer for freelancerekruttering – og fordelene ved at ansætte en freelancer.

Kvinde arbejder hjemmefra
For kandidater

Karriereråd
fra Hays

Leder du efter karriererådgivning? Få hjælp i din jobsøgning med vores ekspert karriereråd.

WORKING FOR YOUR TOMORROW

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi er så meget mere end et specialist rekrutteringsfirma, og hvad der virkelig adskiller os, er vores viden, dybe forståelse og evne til at skabe forandring hos vores kunder. Ved at yde rådgivning, indsigt og ekspertise om de problemstillinger, som du står over for i dag, hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger for fremtiden.Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering, ansættelser og arbejdsstyrkeplanlægning. Uanset om du er på jagt efter nye udfordringer i din karriere, eller hvis du har ledige stillinger der skal fyldes, så hjælper vi dig med at nå dertil, du gerne vil hen.

Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen.
 

Uanset hvad din virksomheds ambitioner er, så deler vi dem

Uanset om du leder efter folk, som kan hjælpe med at transformere din organisation, eller inspirerende ledere, der kan styrke virksomhedstransformationen – så tilbyder vi dig alle de specialiserede rekrutteringstjenester, du har brug for. Fra headhunting og kontraktansættelse til executive search, så har vi adgang til de stærkeste talentnetværk, der matcher dig med den rette kandidat til dine ledige stillinger.

Vi leverer en række uovertrufne serviceydelser i forskellige brancher og erhverv, og hjælper din organisation med at opfylde jeres rekrutteringsbehov og ansættelsesstrategier. Vi giver dig kontrol over din arbejdsstyrke med skræddersyede rådgivningsydelser og markedsledende indsigt i lønbenchmarking og employer branding. 

Vi har et fast blik vendt mod fremtiden, og vi forbedrer og udvider konstant vores serviceydelser. Fra permanent- og freelancerekruttering til outsourcede løsninger såsom RPO og MSP, så kan vi bidrage med det vigtigste for din virksomheds succes:
De rette mennesker.

Et samarbejde med Hays er et partnerskab. Fordi din succes er kernen i vores forretning.
 

Er du på jagt efter den rette rolle til dig?

Hos Hays ved vi, at det kræver nøje overvejelser at finde det rigtige job på det rigtige tidspunkt. Vi er vores kandidaters trofaste følgesvend og livslange karrierepartner.

Uanset om du søger et job lige nu, overvejer et karriereskift eller hvis du vil avancere gennem rækkerne, har vi ekspertisen, den nyeste viden, forbindelserne og uddannelsen til at hjælpe dig med at nå derhen, du gerne vil.

Med et bredt udbud af jobs i flere brancher og erhverv, bruger vi vores indsigt, viden om arbejdsgiverforhold, karriereveje og support til at finde de rette roller og udfordringer.
 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores formål

Vores fornemmeste hensigt er at fremme lokalsamfundet ved at investere i varige partnerskaber, som kan skabe succes for både mennesker og organisationer.

Det gør vi ved at rykke kandidater og virksomheder tættere på hinanden, hver eneste dag. På den måde, kan vi hjælpe kandidater med at udvikle deres karriere, samtidig med at vi hjælper virksomheder med at finde det rette talent. Som en specialist rekrutteringsvirksomhed, er det vores mål at finde det perfekte match for begge parter.

Positionering

Vi kombinerer betydningsfuld innovation med en global rækkevidde og indsigt, for at hjælpe mennesker og virksomheder med at få succes.

5 values

Think Beyond

Do the right thing