Kontakt os

Om Hays
Rekrutteringsfirma i København

Recruiting leaders and managers

Hays rekrutteringsfirma

Hays Danmark ligger i København og har været på det danske marked i over 12 år.

Som en del af den globale organisation Hays PLC er Hays Danmark et nationalt rekrutteringsfirma med et international netværk.

Mission

Hver dag bringer vi kandidater og organisationer tættere sammen. Vi hjælper kandidater med at udvikle deres karriere samtidig med, at vi hjælper virksomheder med at finde de rette kompetencer. Vi rekrutterer specialister, og vores mål er at finde det perfekte match for begge parter.

Specialistrekruttering betyder, at vores konsulenter har udviklet en dybdegående ekspertise indenfor specifikke brancher, såsom IT, Ingeniør eller Life Sciences.

Vision

Hos Hays er vi eksperter i at rekruttere kvalificeret arbejdskraft. Vi styrker arbejdsmarkedet ved at forstå vores kunder og kandidaters behov på lokalt og globalt plan. Vi har en bred ekspertise i adskillige industrier og sektorer.

Hays rekrutteringsfirmas vision er at styrke arbejdsmarkedet gennem vores ekspertise.

5 values

WORKING FOR YOUR TOMORROW

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 10.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi er så meget mere end et specialistrekrutteringsbureau, og hvad der virkelig adskiller os, er vores viden, dybe forståelse og evne til at skabe forandring. Ved at yde rådgivning, indsigt og ekspertise om problemstillinger, du står over for i det aktuelle hektiske arbejdsmiljø, hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger for fremtiden.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser. Uanset om du er på jagt efter nye udfordringer i din karriere, eller hvis du har tomme huller, der skal lukkes, så hjælper vi dig med at nå derhen, du gerne vil.

Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen.

Er du på jagt efter den rette rolle til dig?

Hos Hays ved vi, at det kræver nøje overvejelser at finde den rigtige rolle på det rigtige tidspunkt. Vi er vores kandidaters trofaste følgesvend og livslange karrierepartner.

Uanset om du søger et job lige nu, overvejer et karriereskift eller hvis du vil avancere gennem rækkerne, har vi ekspertisen, den opdaterede viden, forbindelserne og uddannelsen til at hjælpe dig med at nå derhen, du gerne vil.

Med et uovertruffen udbud af jobs i flere brancher og erhverv, bruger vi vores indsigt, viden om arbejdsgiverforhold, karriereveje og support til at finde roller og udfordringer, du kan glæde dig over.

Uanset hvad din virksomheds ambitioner er, deler vi dem

Uanset om du leder efter folk, som kan hjælpe med at transformere din organisation, eller inspirerende ledere, der kan styrke virksomhedstransformationen – så tilbyder vi dig alle de specialiserede rekrutteringstjenester, du har brug for. Fra permanente stillinger og kontraktansættelse til executive search, så har vi adgang til de stærkeste talentnetværk, der matcher dig med det rette talent til dine stillinger.

Vi leverer en række uovertrufne serviceydelser i mange forskellige brancher og erhverv, og hjælper din organisation med at opfylde rekrutteringsbehovene og organisationens ansættelsesstrategier.

Med et fast blik vendt mod fremtiden forbedrer og udvider vi konstant vores tjenester, fra permanente og betinget outsourcede løsninger som RPO og MSP, til Vendor Management Solutions for en bedre kontrol over din fleksible arbejdsstyrke, skræddersyede rådgivningstjenester og markedsledende indsigt i lønbenchmarking og employer branding — så du kan stole på, at vi er din livslange partner og kan bidrage til din virksomheds succes.

Vi indgår i et partnerskab med dig for at give dig den viden, ekspertise og innovation, der er nødvendig for at udvikle en holistisk ansættelsesstrategi sammen.

Fordi din succes er kernen i vores forretning.

Hays rekrutteringsfirmas mission er at finde den rette person til det rette job.

1300 rekrutteringer om dagen

Hays rekrutteringsfirma er eksperter indenfor rekruttering af specialister, og markedets førende i lande som England, Tyskland og Australien. Hays har været i Danmark i mere end 12 år, og opererer fra vores kontor i København. Hays Danmark rekrutteringsfirma er en del af Hays plc, der er børsnoteret på London Stock Exchange (FTSE 250).

Vi er eksperter i at rekruttere kvalificerede og professionelle medarbejdere over en bred vifte af specialiserede brancher og professioner. Vi opererer på tværs af den private og offentlige sektor, og rekrutterer permanente såvel som konsulent stillinger, i blandt andet IT.

Hos Hays tror vi på at et job kan transformere en persons liv, og at den rette person kan transformere en virksomhed. Vi har passion for at skabe forbindelse mellem vores kandidater og det rette job for dem.

I dag finder 1300 mennesker over hele verden et nyt job hver dag takket være Hays.

Førende rekrutteringsfirma i rekruttering af specialister

Rekruttering handler om mennesker. Vores teams over hele verden udgør i alt 11.500 ansatte, der opererer fra 34 lande. Vi deler idéer, viden og erfaring for, at kunne levere de bedste resultater.

Vores konsulenter samarbejder med kunder og kandidater for at rekruttere de rette personer til de rette jobs. Vi investerer i at udstyre vores ansatte med de bedste værktøjer, så de kan tilbyde den bedste service mens de samtidig udvikler deres karriere.

Vi har opbygget vores forretningsområder, så de svarer til de vigtigste funktioner i erhvervslivet. Vores konsulenter har en både dyb og bred viden indenfor deres pågældende fagområde. De ved hvordan markedet ser ud, de har kendskab til udviklingstendenserne, og der er fortrolige med de nødvendige kompetencer, der kræves til det enkelte job.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Følg os på sociale medier: Følg os på sociale medier: