Kontakt os

Om Hays
Lokal rekruttering med global rækkevidde

Start planning for your tomorrow today

Hays i Danmark

Hays Danmark ligger på Kongens Nytorv, i hjertet af København. Vi har været på det danske marked siden 2008, og vi kender markedet, kandidaterne og virksomhederne. Som en del af den globale organisation Hays plc, er Hays Danmark et nationalt rekrutteringsbureau, med et internationalt netværk.

I Danmark opererer vi indenfor en række områder, med særlig ekspertise inden for IT, Engineering, Life Sciences, Sales & Marketing og Finance. Vores forretningsmodel tillader tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger, så hvis du eksempelvis mangler en salgsprofil til en pharmavirksomhed, vil vi løse opgaven med en tværfaglig tilgang, så du får tilbudt den bedste ekspertise.

Vi tilbyder vores rekrutteringsydelser indenfor både permanent og freelance rekruttering, og vi kan rådgive dig i din virksomheds arbejdsstyrkeplanlægning; hvordan sammensætter du den optimale balance af permanente medarbejdere og eksterne konsulenter, og hvordan sikrer du en pipeline af talent, i både gode og udfordrende tider?

WORKING FOR YOUR TOMORROW

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 10.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi er så meget mere end et specialistrekrutteringsbureau, og hvad der virkelig adskiller os, er vores viden, dybe forståelse og evne til at skabe forandring. Ved at yde rådgivning, indsigt og ekspertise om problemstillinger, du står over for i det aktuelle hektiske arbejdsmiljø, hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger for fremtiden.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser. Uanset om du er på jagt efter nye udfordringer i din karriere, eller hvis du har tomme huller, der skal lukkes, så hjælper vi dig med at nå derhen, du gerne vil.

Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen.

Er du på jagt efter den rette rolle til dig?

Hos Hays ved vi, at det kræver nøje overvejelser at finde den rigtige rolle på det rigtige tidspunkt. Vi er vores kandidaters trofaste følgesvend og livslange karrierepartner.

Uanset om du søger et job lige nu, overvejer et karriereskift eller hvis du vil avancere gennem rækkerne, har vi ekspertisen, den opdaterede viden, forbindelserne og uddannelsen til at hjælpe dig med at nå derhen, du gerne vil.

Med et uovertruffen udbud af jobs i flere brancher og erhverv, bruger vi vores indsigt, viden om arbejdsgiverforhold, karriereveje og support til at finde roller og udfordringer, du kan glæde dig over.

Uanset hvad din virksomheds ambitioner er, deler vi dem

Uanset om du leder efter folk, som kan hjælpe med at transformere din organisation, eller inspirerende ledere, der kan styrke virksomhedstransformationen – så tilbyder vi dig alle de specialiserede rekrutteringstjenester, du har brug for. Fra permanente stillinger og kontraktansættelse til executive search, så har vi adgang til de stærkeste talentnetværk, der matcher dig med det rette talent til dine stillinger.

Vi leverer en række uovertrufne serviceydelser i mange forskellige brancher og erhverv, og hjælper din organisation med at opfylde rekrutteringsbehovene og organisationens ansættelsesstrategier.

Med et fast blik vendt mod fremtiden forbedrer og udvider vi konstant vores tjenester, fra permanente og betinget outsourcede løsninger som RPO og MSP, til Vendor Management Solutions for en bedre kontrol over din fleksible arbejdsstyrke, skræddersyede rådgivningstjenester og markedsledende indsigt i lønbenchmarking og employer branding — så du kan stole på, at vi er din livslange partner og kan bidrage til din virksomheds succes.

Vi indgår i et partnerskab med dig for at give dig den viden, ekspertise og innovation, der er nødvendig for at udvikle en holistisk ansættelsesstrategi sammen.

Fordi din succes er kernen i vores forretning.
 

Recruiting leaders and managers

Purpose

Vores purpose er at fremme lokalsamfundet, ved at investere i livslange partnerskaber, som kan skabe succes for både mennesker og organisationer.

Vi gør det ved at flytte kandidater og virksomheder tættere på hinanden, hver evig eneste dag. På den måde, kan vi hjælpe kandidater med at udvikle deres karriere, samtidig med at vi hjælper virksomheder med at finde det rette talent. Som en specialist rekrutteringsvirksomhed, er det vores mål at finde det perfekte match for begge parter.

Positionering

Vi kombinerer betydningsfuld innovation med en global rækkevidde og indsigt, for at hjælpe mennesker og virksomheder med at få succes.

5 values

Think Beyond

Do the right thing

Hvordan kan vi hjælpe dig?