Freelancekonsulenter til møde

Freelance
Rekruttering

 

Hos Hays rekrutteringsfirma har vi over 50 års erfaring med at matche den rette kandidat med det rette job. Vi placerer dagligt freelance konsulenter i interime og projektbaserede stillinger - hvad end det er fordi du oplever uforudset efterspørgsel, har en medarbejder på barsel- eller sygeorlov eller har brug for midlertidig ekspertise til et spændende projekt.

Vi tilbyder vidtfavnende support til virksomheder som søger eksterne konsulenter indenfor vores specialistområder. Disse omfatter blandt andet IT, Life Sciences og Engineering. Vores rekrutteringskonsulenter har et stærkt netværk og vi har over 11.000 freelance konsulenter i vores database. Vi har skræddersyede fremgangsmåder, som sikrer en hurtig og effektiv rekrutteringsproces. Det betyder at vi kan præsentere relevante freelancere inden for 48 timer.

Gode grunde til at hyre contractors

  • Du får en øjeblikkelig løsning
  • Kortere rekrutteringsproces
  • Friske perspektiver
  • Specialiseret arbejdskraft med relevant erfaring
  • Omkostningseffektivt
  • Fleksibelt - du kan også forlænge kontrakten, hvis projektet trækker ud

Vores rekrutteringsrådgivere hjælper dig med hele ansættelsesprocessen og vi varetager hele den administrative del. Vi kan også tilbyde andre services, såsom permanent rekruttering og headhunting.

Vores ekspertviden er en af grundstenene for vores rekrutteringskonsulenter. Årligt udgiver Hays rapporter, såsom Global Skills Index. Denne hjælper os til at bedre forstå både det globale og lokale arbejdsmarked, og hvilke kompetencer der er særligt attraktive i din virksomheds branche. På den måde kan vi finde de bedste freelance konsulenter til at udfylde et eventuelt skills gap du måtte have.
 

Freelance rekruttering til hele Danmark, med en global rækkevidde

Hos Hays rekrutteringsbureau finder vi freelance konsulenter til hele Danmark. Vi er til stede i 33 lande, og med en global ekspertise og kandidatdatabase, kan vi hurtigt finde den helt rigtige kandidat til din virksomhed.

 

 

 

Services

Vores specialer

Se en oversigt over de områder og industrier vi rekrutterer til.

Services

Vi tilbyder

Læs mere om hvilke serviceydelser vi tilbyder – hvad end det er headhunting, eksterne konsulenter eller rådgivning om din rekrutteringsproces.

Kontakt os

Kontakt en konsulent

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Snak med en af vores konsulenter om dit behov.