Kontakt os
Her er du:
Forretningsfolk giver haand

Vores Rekrutteringsløsninger

 

Permanent rekruttering

Med Hays kan du finde de bedste kandidater til dine ledige stillinger på kort tid. Stol på vores erfaring med at formidle specialister og ledere.

Executive Search

Find den rette leder til din virksomhed sammen med Hays. Hurtig, pålidelig og kompetent.

Freelance konsulenter

Vi bringer freelancere og virksomheder sammen og finder de rette ressourcer til det enkelte projekt.

Har du brug for en rekrutteringspartner?

Kontakt os for at høre mere information omkring vores service- og rekrutteringsydelser.

Workforce Solutions

Hays er din partner i alle aspekter af workforce management, heriblandt Managed Service Programmes og Recruitment Process Outsourcing.

 

 

Rekruttering hos Hays

Leder du efter medarbejdere til at transformere din virksomhed? Eller ekspertise til at facilitere og muliggøre en transformation? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hays tilbyder vi rekruttering af specialister og den ekspertise du behøver, for at imødekomme din virksomheds ambitioner.

Vi tilbyder en række services på tværs af industrier og specialeområder, så vi kan arbejde med en holistisk tilgang til din arbejdsstyrkeplanlægning og rekrutteringsstrategi. Hvad end du har brug for hjælp til fastansættelser eller freelancekonsulenter, så har vi det rette netværk af talenter – og specialiserede rekrutteringskonsulenter, som kan identificere og placere de rette mennesker i din organisation.

 

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge et rekrutteringsbureau, men det er også vigtigt at forstå hvornår det er det rette valg – og hvilket bureau der er det rette for dig. Hos Hays er vi eksperter i specialist rekruttering. Det vil sige, at vi er specialiserede i, at rekruttere medarbejdere og konsulenter, som er specialister inden for deres respektive område. Vi finder de kandidater som er svære at finde, screener dem for at afdække om de kan være den rette kandidat for din virksomhed og tilbyder vores rådgivning og markedsviden under hele processen.

 

Fordele ved at bruge et rekrutteringsbureau:

Hurtigere og mere effektiv proces

Rekruttering er vores kerneprodukt – vi har flere ressourcer og mere erfaring at trække på end de fleste Talent Acquisition eller HR-afdelinger, vi har specialiserede konsulenter inden for dit område og vi har et stort og globalt netværk af kandidater. Men et rekrutteringsbureau behøver ikke stå i kontrast til din egen interne TA-funktion; omvendt kan det være et fremragende værktøj til de stillinger der er svære at besætte.

Høj kvalitet af kandidater og tidsbesparelse

Vi bruger meget tid på at screene kandidater, for at forstå deres profil og hvorhenne de kan være det rette fit. Vi sørger for, at du kun skal forholde dig til kandidater vi vurderer er kvalificerede til din ledige stilling – så du kan skære adskillige led ud af din rekrutteringsproces og spare tid på at læse ansøgninger og administrativt arbejde. Vi venter ikke blot på at den rette kandidat søger, vi går ud og finder dem til dig.

Viden om markedet og lønniveau

Vi kender både arbejdsmarkedet, din industri og lønniveauet i branchen. Vi kan rådgive dig om hvorvidt det er realistisk at finde den ønskede kandidat inden for din lønramme, og hvorhenne vi kan justere på kravprofilen for at finde det rette match.

Specialister inden for dit område

Vi arbejder kun inden for en begrænset række specialistområder og brancher. Det betyder, at vi kender markedet og kandidaterne rigtig godt. Desuden tror vi på, at en tværfaglig tilgang er vigtigt. Det betyder, at hvis du eksempelvis søger en Marketing Manager til en pharmavirksomhed, så tilgår vi rekrutteringen med viden fra både vores Life Science og Sales & Marketing-afdeling, for bedst muligt at løse opgaven.

Det er sjældent at en intern rekrutteringsfunktion har den rette specialistviden inden for alle de typer stillinger I har, eller kan konkurrere med et rekrutteringsbureau på omfanget af kandidatdatabase inden for din branche.

Rådgivning om din arbejdsstyrkeplanlægning

Vi kan tilbyde hjælp med at udarbejde både kortsigtede og langsigtede rekrutteringsstrategier, samt hvordan du bedst muligt sammensætter din arbejdsstyrke. Vi tilbyder desuden løsninger såsom RPO'er og MSP'er, hvor vi overtager enten dele af eller hele din rekrutteringsproces for fastansættelser eller eksterne medarbejdere.

 

En kort konklusion: Du skal bruge et rekrutteringsbureau når du ikke har råd til at vente på, at den rette kandidat snubler over jeres dørtrin. Det er dyrt at have ubesatte stillinger, og det er dyrt at lave en fejlrekruttering. Vores rekrutteringskonsulenter kan hjælpe dig med at afdække dine behov, finde de rette kandidater og rådgive dig om de rette rekrutteringsløsninger.

 

 

Services

Vores specialistområder

Se en oversigt over de områder og industrier vi rekrutterer til.

Indsigt

Læs vores blog

Læs vores blog for arbejdsgivere og ledere. Her finder du de seneste trends og indsigter i arbejdsmarkedet.

Kontakt os

Kontakt en konsulent

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?