Kontakt os

Hav en attraktiv
LinkedIn

Hvad er en attraktiv LinkedIn profil?

Som jobsøgende er det vigtigt at profilere sin LinkedIn profil på den helt rette måde, så man er nem at finde på mediet for headhuntere og virksomheder. Vi har listet nogle gode råd til, hvordan du kan få dig en attraktiv LinkedIn profil.

Fremgå som jobsøgende:

Start med at give udtryk for at du er jobsøgende. Dette kan gøres ved at skrive i din headline, at du er jobsøgende eller leder efter nye udfordringer. Samtidig er det også vigtigt, at skrive hvilket område, du søger arbejde inden for.

Hvis du har en LinkedIn premium profil, kan du vælge at fremstå som jobsøgende, ved at ændre dette i indstillinger på LinkedIn og så vil en lille taske fremgå ved siden af dit navn.

Sørg for at holde din profil opdateret:

Sørg for at opdatere din profil løbende. Du kan risikere at blive valgt fra, hvis du ikke ser ud til at bruge LinkedIn.

Overvej nøje indholdet på din profil:

Skriv alt hvad du har kendskab til af programmer og sørg for at de er synlige et sted på din profil. Da headhuntere søger efter kendskab til specifikke programmer, er det vigtigt at du inddrager alt, hvad du har kendskab til, så du kan blive inddraget i denne søgning.

Det er også vigtigt at lægge projekter op, som du har arbejdet på, så de kan se nogle eksempler på, hvad du har lavet tidligere.

Skriv gerne om dig selv i dit summary og sørg for at fremhæve dine kernekompetencer i dette felt.

Under feltet experience, bør du uddybe alle dine tidligere erfaringer. Det er ikke nok at skrive at du har været tidligere ”IT-udvikler”, skriv derimod hvad du konkret lavede i denne stilling.

Når du skriver om din uddannelse så sørg for at skrive hvilket niveau din uddannelse var på. Nogle virksomheder ønsker kun kandidater med en Master Degree og du kan risikere at blive valgt fra, hvis du ikke har givet udtryk for dette.

Under Skills og expertise er det vigtigt at få alle dine skills med, da de også vil indgå i den søgning headhuntere laver på LinkedIn.

Informer om dine kontaktoplysninger:

Informerer gerne om dit private telefonnummer, din e-mail og evt. hvilket tidsrum du helst vil træffes på, så du hurtigt kan kontaktes af headhunteren. Du skal kun gøre dette, hvis du føler dig tryg ved at offentliggøre dine kontaktoplysninger. Vi har gode erfaringer med kandidater, som har deres kontaktoplysninger tilgængelige, især hvad angår hasteopgaver. Dette øger chancen for, at du bliver en del af en hurtig proces.

Tillad inmails:

Sørg for at give tilladelse til at skrive inmails (beskeder) til dig under indstillinger. Du vil højst sandsynligt ikke blive kontaktet hvis man ikke kan skrive inmails til dig.

Følg grupper:

Sidst men ikke mindst, så sørg for at være med i grupper, der er relevante i forbindelse med det du laver eller har lavet. Til tider ser headhuntere på, hvilke grupper kandidaten er medlem af og følger på LinkedIn, for at få et større indtryk af kandidaten.

Hvis du har brug for flere råd, kan du læse videre på vores side om karriereråd, eller på Hays Social.

SØG JOB

Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere? Klik her og se et overblik over de seneste stillinger vi søger folk til.

REGISTRER DIT CV HOS HAYS

Upload dit CV til vores database, så kan vi hjælpe dig med det næste skridt i din karriere.

Følg os på sociale medier: Følg os på sociale medier: