Contact us
You are here:

Operation Manager
Engineering

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse og har adgang til mere end 150.000 specialister i vores netværk. Vi har indgående kendskab til ingeniørbranchen og virksomhedernes kompetencebehov.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste Engineering Operation Manager.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede specialister inden for ingeniørfaget

✔ Præsentation af relevante freelance Engineering operation managers inden for 48 timer

✔ Kun specialister der er eksperter i deres områder

Illustration of contract

Hvad laver en Engineering Operation Manager?

En Engineering Operation Manager har sine kerneopgaver inden for alle operationelle arbejdsgange af den enkelte virksomheds projekter. Den enkelte operation managers spidskompetencer kan variere, men har som regel at gøre med det store overblik over vedligeholdelse, drift og udførelse af alle virksomhedens processer og projekter.

En Operations Manager i ingeniørfaget kan hjælpe jer med at koordinere og styre de ingeniører, entreprenører og underleverandører I er i berøring med på jeres forskellige projekter. Operation manageren sørger for, at alt forløber, som det skal, og vedkommende er også i stand til at udvikle nye idéer i forhold til enkelte projekter, styre budgetterne og instruere jeres ingeniører.

Vi sætter jer i kontakt med en kompetent Operations Manager, der kan lede alle jeres teams med eminente kommunikative evner og sans for detaljen, så I overholder deadlines, regler, love og sikkerhedsforanstaltninger.

Skab værdi med en operation manager, der har specialiseret viden inden for ingeniørfaget, som gennem organisatoriske samarbejdsevner vil fremme produktiviteten på hvert enkelte projekt. De har særlige kompetencer, der tillader dem at vurdere og styre alle daglige processer og arbejdsgange på tværs af jeres virksomhed.

Personen kan støtte med vejledning og lederskab til dem, der arbejder på projekterne. Derudover har en Operation Manager særlig indsigt i budget, indkøb af materialer og værktøj samt omkostninger. Det betyder, at operation manageren analyserer, godkender og vejleder anmodninger, ordrer og fakturaer.
 

Lad Hays finde den rette Engineering Operation Manager til jeres virksomhed

Hays er et rekrutteringsfirma med en dybdegående indsigt og erfaring med ingeniørfaget, og vores mangeårige erfaring har givet vores rekrutteringskonsulenter et særligt kendskab til virksomhedernes kompetencebehov.

Vi har et stort netværk af talentfulde specialister, som vores rekrutteringskonsulenter kan aktivere for at sætte jer i kontakt med en Operation Manager, der med bred forståelsesramme og ekspertise kan hjælpe jer med at opretholde og effektivisere processer på tværs af virksomheden.

Vi kan med kort varsel sætte jer i kontakt med interessante kandidater til at udfylde ledige stillinger i jeres virksomhed.

Med en kandidat fra Hays får I en Engineering Operation Manager, der kan:

  • Lede jeres virksomhed mod vækst

  • Stå for jeres strategi fremadrettet

  • Analysere, implementere og vedligeholde processer

  • Være med til at styre finansielle aspekter af jeres virksomhed

  • Fremme effektiviteten af jeres forskellige afdelinger

Vi tager højde for alle aspekter af jeres virksomhed, jeres projekter og jeres kultur, så I får en Operation Manager, der passer bedst til jeres virksomhed. Det handler nemlig ikke kun om kompetencer, og særligt ikke for en operation manager, men også det menneskelige.

For at jeres næste operation manager kan lede jeres virksomheds processer mod det mål, I ønsker, kræver det også, at jeres Operation Manager passer ind. Vi har altid fokus på mennesket bag, så I får de mest optimale kompetencer i en medarbejder, der både passer til jeres projekter såvel som jeres kultur.

Hvad end I har brug for en kompetent operation manager til at supervisere et enkelt projekt eller til langtidsansættelse, kan vores rekrutteringseksperter – med afsæt i vores omfattende portefølje af de dygtigste kandidater – finde den rette kandidat til jeres stilling – og hurtigt. Vi rekrutterer bredt inden for ingeniørfaget, så søger du fx en ny Supply Chain Manager kan du læse mere her

Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande, har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for ingeniørbranchen. Vi finder den perfekte kandidat til jeres stilling som Engineering Operation Manager og tager højde for alle de krav, I måtte have. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.