Kontakt os
Her er du:

Supply Chain Manager
Engineering

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af talentfulde specialister inden for ingeniørfaget – både til fast- og projektansættelse.

Lad os hjælpe jer med at finde den rette Supply Chain Manager/Engineer til jeres virksomhed.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad laver en Supply Chain Manager?

En Supply Chain Manager beskæftiger sig med forsyningskæder i mange forskellige henseender og kompleksiteten kan variere afhængig af branchen. Det kan bl.a. være varer, data, produkter og services. Det handler dog om mere end, hvad man traditionelt forbinder med forsyningskæder. Det indebærer både behandlingen af materialer eller software til relevante interessenter; salgs- og driftsplanlægning, udførelsen af ordrer og informations tracking i forhold til leverandører, producenter, transportører og logistikudbydere.

Deres opgaver berører også både: indkøb, styring af produkters livscyklus, planlægning af forsyningskæder og logistik; herunder eventuelt også transport og flådestyring.

Vælger I Hays til at finde jeres næste Supply Chain Manager, får I en specialist, der kan samarbejde med forskellige afdelinger og interessenter om at identificere og vedligeholde de fornødne ressourcer til at opretholde en effektiv forsyningskæde.

Supply Chain Manageren har også fingeren på pulsen, hvad angår firmaets inventar og alt, hvad det indebærer. De står for at holde styr på materialer, forsyninger, værktøjer osv., og om de befinder sig på byggepladser, i opmagasinering, i transport, eller om det er under produktion.

I får en talentfuld specialist, der kan optimere produktionen gennem opretholdelse af forsyningskæder, så de rette materialer altid er ved hånden, når de skal bruges. Dertil analyserer de også inventar og procedurer og kommer med forslag til at optimere effektiviteten af forsyningskæderne, som kan spare virksomheden penge. Det betyder også, at de forhandler priser med leverandører og producenter samt sikrer, at disse eksterne samarbejdspartnere lever op til jeres virksomheds kvalitetsstandarder.

En Supply Chain Manager er en yderst vigtig del af virksomheden, da det er deres job, der sørger for, at firmaets produkt kommer ud til kunderne og forbrugerne, hvad end produktet måtte være. Men vigtigst af alt er det deres ansvarsområde, at det rigtige produkt, og den rigtige mængde af det, når ud til kunden og til tiden.

 

Vi finder den rette Supply Chain Manager til jeres virksomhed

Hos Hays specialiserer vi os i at finde de bedste specialister, så I kan få en Supply Chain Manager, der er ekspert inden for de områder, der er vigtigst for jeres virksomhed.

Vores netværk udgør en højt kvalificeret talentpulje, som jeres virksomhed kan få del af. Selv med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med interessante kandidater, der kan løfte den ledige stilling som supply chain manager i jeres virksomhed.

Med en kandidat fra Hays får I en Supply Chain Manager, der kan:

  • Administrere indkøb for hele virksomheden

  • Planlægge og forudsige, hvad der er brug for, og hvornår, så driften forløber efter hensigten

  • Hjælpe jer med logistiske problemstillinger 

  • Stå for jeres ressourcestyring og derved optimere driften

  • Opretholde informationskanaler og brugen af dem

Vores veldokumenterede branchekundskaber med rekruttering af toptalenter gør, at I trygt kan stole på, at vi kan hjælpe jer med at finde den rette kandidat til jeres ledige stilling. Det handler dog ikke kun om kompetencer, men også om de menneskelige værdier. Vi har derfor altid fokus på mennesket bag, så I får en Supply Chain Manager, der i samarbejde med resten af virksomheden kan skabe vækst fra dag et.

Er I i gang med at finde den rette kandidat til en stilling som Supply Chain Manager/engineer, er Hays den ideelle samarbejdspartner. Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Søger I hjælp til andre områder i virksomheden, kan I også læse mere om hvad vi kan tilbyde af fx projektledere og Operations Managers

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for ingeniørbranchen og herunder også Supply Chain Managers. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.