Kontakt os
Her er du:

Security Architect
IT

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Hays er blandt Nordeuropas største leverandører af IT-specialister til alle slags virksomheder.

Lad os finde jeres næste Security Architect.

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Database med tusindvis af højt kvalificerede IT-specialister; både til permanent- og projektansættelse

✔ Præsentation af relevante freelance IT-konsulenter inden 48 timer

✔ Kun IT-konsulenter og medarbejdere der er specialister i deres områder

Illustration of contract

Hvorfor har jeres virksomhed brug for en Security Architect?

Alle virksomheder nu til dags er afhængige af et velfungerende IT-system. Vi bruger allesammen digitale løsninger i stigende grad, og derfor bør sikkerheden af disse IT-systemer have første prioritet. At vi trygt kan anvende de digitale kanaler, vi allesammen bruger til dagligt på vores job, forudsætter, at vi har fokus på informations sikkerhed.

IT-kriminalitet, virus, angreb på hjemmesider og persondatasikkerhedsbrud er blot nogle af de trusler, der er mod nutidens virksomheder, der bruger IT-systemer i deres virke. Har I ikke en Security Architect, kan det være svært at sikre jer mod disse trusler.

Teknologi og IT er i konstant udvikling, og lovgivningen omkring det reguleres konstant. Det er derfor vigtigt med en Security Architect, der kan designe, opdatere og have det fulde overblik over jeres IT-infrastruktur. En IT-sikkerhedsarkitekt kan også forudse potentielle svagheder ved jeres netværks- og IT-sikkerhedssystemer og tage de rette skridt for at sikre dem. En Security Architect skal have stærke kommunikative og organisatoriske lederskabsevner. Personen skal ofte lede et team af IT-specialister til at implementere IT-sikkerhedssystemer og procedurer på tværs af virksomheden.

Vi kan levere i dag og planlægge til i morgen, så I får den Security Architect, der passer til jeres virksomheds behov, og som kan bidrage med relevante kompetencer og videregive deres ekspertise, som gennem opdateret viden skaber værdi for jeres virksomhed.

 

Hays hjælper med at finde jeres næste Security Architect

Hays er et rekrutteringsfirma med særlig ekspertise inden for Information Technology, og det betyder, at vi har konsulenter, der udelukkende beskæftiger sig med at finde de bedste IT specialister for vores kunder.

Vi kan rådgive og sætte jer i kontakt med en talentfuld Security Architect, der med dyb indsigt og ekspertise vil kunne hjælpe jer med jeres problemstillinger.

Med en kandidat fra Hays får I en Security Architect, der kan:

  • Udarbejde og vedligeholde forskellige cyber security protokoller

  • Facilitere standarder inden for forskellige sikkerhedsforanstaltninger

  • Formidle og samarbejde med interne og eksterne interessenter

  • Forudse og opdatere svagheder inden for IT-infrastruktur

  • Rådgive og ajourføre developer-teams med korrekt brug af sikkerhedsprotokoller

Det handler ikke kun om kandidatens evner, men også om de menneskelige værdier. Derfor har vi altid fokus på mennesket bag, der skal indgå i jeres organisation og kultur. Med vores lange og globale erfaring kan vi styrke jeres virksomhed og skabe forandring ved at finde en Security Architect, der passer til jeres virksomhed og kultur.

Har I brug for nye kompetente Sikkerhedsarkitekter eller andre talenter inden for IT til langtidsansættelse eller et projekt, så vil vores eksperter med afsæt i vores omfattende portefølje af tilknyttede eksperter hurtigt kunne finde den rette kandidat til jeres stilling.
Hos Hays investerer vi i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør. Vi rekrutterer bredt inden for IT, så søger du fx en ny ERP Specialist kan du læse mere her.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for tech. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.