Kontakt os
Her er du:
To advokater diskuterer sag

Rekruttering af
Jurister og
Advokater

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for den juridiske sektor?

Hos Hays har vi mange års erfaring med at rekruttere inden for jura. Vi forstår de høje krav og forventninger inden for branchen, og at det kan være svært at finde den rette kandidat med de rette kompetencer. Vi kan hjælpe dit firma eller advokathus med at rekruttere jurister og advokater inden for alle specialer - hvad end du søger en virksomhedsjurist, en advokat med speciale inden for et nicheområde, en personalejurist eller en advokatsekretær.

Hays Danmark er beliggende ved Kongens Nytorv i København, men vi rekrutterer jurister og advokater til advokatfirmaer i hele landet.

A search being made on a laptop


Leder I efter jurister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente jurister til et projekt eller til langtidsansættelse? Uanset om det er inden for finanssektoren, medicinalindustrien eller IT-området, vil vi, takket være vores omfattende pulje af eksperter, hurtigst muligt finde den perfekte person til jeres stilling inden for den juridiske sektor.

Slå en ledig stilling op nu

Hvorfor Hays?

Vores rekrutteringskonsulenter har et stort kendskab til de brancher de arbejder med, og vi har et kæmpe netværk af forretningspartnere og kandidater. Vi har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig inden for både arbejdsmarkedet generelt og vores specialistområder.

Vi kombinerer vores branchekendskab med en forståelse af vores kunders forretning og vores omfattende netværk. På den måde kan vi ikke blot finde de dygtigste kandidater inden for deres speciale, men den helt rette kandidat til din virksomhed. Når vi rekrutterer til permanente stillinger lægger vi stor vægt på at kandidaten ikke blot skal have de rette faglige, tekniske og praktiske kompetencer, men at de også matcher din virksomhedskultur.

Hvis du søger juridisk rådgivning til et projekt eller en midlertidig stilling, lægger vi vægt på at finde en juridisk kandidat med de helt rette kompetencer og speciale til den pågældende opgave.

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe dig med at finde din næste medarbejder. Kig her, hvis du selv søger ledige stillinger inden for Legal.

Jeres fordele ved at rekruttere juridiske eksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for den juridiske sektor. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.