Ledere holder møde på kontoret

Gode råd til
HR, ledelse og rekruttering

Tal med en konsulent

HR OG LEDELSE

REKRUTTERING 

Rekruttering og rådgivning

Mangler du medarbejdere, freelancere, komplette workforce solutions eller rådgivning omkring din arbejdsstyrke?

Vi er mere end blot et rekrutteringsbureau. Hos Hays opererer vi indenfor en række ekspertiseområder – heriblandt især IT, Engineering, Life Sciences, Finance og Sales & Marketing – som muliggør en holistisk og tværfaglig tilgang til din arbejdsstyrkeplanlægning og rekrutteringsstrategi. 

GODE HR- OG REKRUTTERINGSPROCESSER

Velovervejede og effektive HR- og rekrutteringsprocesser er afgørende for en virksomheds evne til at tiltrække og fastholde de rette kandidater. Og selvom, at det er din opgave som leder, så er lidt sparring og friske perspektiver altid sundt – og hos Hays specialiserer vi os netop i de gode processer og tiltrækning af det rette talent. Du kan også læse lidt mere om vores egne processer for hhv. rekruttering af permanente medarbejdere og freelancers.

HR-og rekrutteringsprocesser er ikke kun en opgave – de er en investering i din virksomheds fremtid:
 
  1. Kvalitetssikring: Velstrukturerede rekrutteringsprocesser minimerer risikoen for dyre fejlansættelser.
    En grundig analyse af hvilken type medarbejder I reelt har brug for (eller om det måske bør være en freelancer), hvorvidt I har de rette kompetencer til at besætte stillingen in-house, og på hvilket grundlag I udvælger den rette kandidat, er med til at sikre, at I ansætter den rette person. 
  2. Effektivitet: Hvis jeres rekrutteringsproces er veldokumenteret, er det nemmere at gennemføre ansættelser effektivt på tværs af organisationen. Ved at have klare trin at følge, kan alle ansættende ledere reducere time-to-hire – og så beskytter det på samme tid jeres employer brand, når I har en ensartet proces i alle afdelinger (såfremt den er god). 
  3. Kandidatoplevelse: Og nu når vi taler om employer brand, så er rekrutteringsprocessen, samt onboarding og offboarding, afgørende for det indtryk kandidater får af jeres virksomhed. Selv hvis en kandidat ikke får tilbudt jobbet, kan I skabe potentielle ambassadører for jeres brand.

Søger du rådgivning målrettet din organisation?

Rekruttering, den gode proces, medarbejdertrivsel, tiltrækning og fastholdelse er emner, som ligger os meget nært – og vi investerer meget tid i viden og indsigter omkring dem. Vi laver bl.a. årligt undersøgelser blandt vores kandidatdatabase, så vi bedst muligt kan rådgive både kunder og kandidater. 

Men nogle gange har du brug for at viden og indsigt sættes i kontekst, så den passer på din situation, din virksomhed og din branche.