Kontakt os
Her er du:
Forsikringsspecialist taler i telefon

Rekruttering af
Specialister i
Forsikring

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for forsikringssektoren?

Hos Hays Danmark har vores rekrutteringskonsulenter mange års erhvervserfaring og har fået en dybtgående forståelse af forsikringsmarkedet. Vi arbejder sammen med et stort netværk af arbejdsgivere og rekrutterer til et bredt spektrum af jobs inden for forsikring, herunder forsikringsmægler, taksator, aktuar, valuar og account manager.

Vores kontor er placeret i København, men rekrutterer specialister inden for forsikring til hele landet, inklusiv Jylland, Fyn og Sjælland.

A search being made on a laptop
A search being made on a laptop
A search being made on a laptop


Leder I efter forsikringsspecialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente forsikringsspecialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Takket være vores omfattende pulje af eksperter vil vi, i løbet af meget kort tid, finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Hvorfor Hays?

Når vi rekrutterer hos Hays er det med udgangspunkt i en dyb indsigt i de brancher vi opererer i, et omfattende netværk, samt en innovativ og effektiv fremgangsmåde. Vores brancheindsigt gør at vi i samarbejde med dig, kan finde den helt rette kandidatprofil og dermed den fremtidige medarbejder som bedst matcher dine kompetencekrav. Vores rekrutteringskonsulenter har desuden et særligt fokus på at de kandidater vi præsenterer for dig, også skal passe ind i din virksomheds og teams kultur.

Vores mål er ikke blot at levere en service, men at være en sparringspartner og hjælpe din virksomhed til at tage de bedst informerede ansættelsesbeslutninger. Så ligegyldigt hvilken type forsikringsfunktionær din virksomhed mangler, kan vi hjælpe dig med at finde din næste specialist inden for insurance.

Kontakt os her, hvis du gerne vil høre mere om hvordan Hays kan hjælpe dig med dine rekrutteringsbehov. Klik her, hvis du er jobsøgende og søger ledige stillinger inden for insurance.

Jeres fordele ved at rekruttere forsikringseksperter gennem Hays:

Advantages
Advantages
Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for forsikring. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.