Kontakt os
Her er du:
Supply chain manager på lager

Rekruttering af
Specialister i logistik
og forsyningskæde

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for logistiksektoren?

Hos Hays Logistics er vi eksperter i at rekruttere fagfolk inden for forsyningskæde, drift, lager, transport og spedition. Vores rekrutteringskonsulenter inden for logistik har en dybdegående viden og erfaring inden for logistik og supply chain management, kombineret med en omfattende netværk og en solid rekrutteringsbaggrund.

De kender markedet, udviklingstendenserne og de forstår hvilke kompetencer en given stilling kræver. Så hvad end du har brug for en medarbejder til lagerstyring, indkøb, drift, produktion eller Lean-implementering, så kan Hays hjælpe dig med at finde din næste specialist til stillinger i hele Danmark.

A search being made on a laptop


Leder I efter logistikspecialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente logistik- eller forsyningskædespecialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Takket være vores omfattende pulje af eksperter vil vi, i løbet af meget kort tid, finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Hvorfor Hays?

Vi har mange års erfaring med at ansætte specialister til både permanente og freelance stillinger. Vi forstår at kombinere vores branche know-how med dine kompetencekrav, for at finde den helt rette kandidat til dine behov. Vi screener og interviewer mulige kandidater til dine åbne stillinger, så du kun behøver møde dem som matcher dine behov og din virksomhedskultur bedst. Vores mål er at være en sparringspartner, som kan hjælpe dig med de bedst informerede ansættelsesbeslutninger.

Du kan tage kontakt til os her, hvis du er interesseret i at høre mere om vores services. Du kan kigge her, hvis du selv søger åbne stillinger inden for Logistics.

Jeres fordele ved at rekruttere logistikeksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for logistik og forsyningskædestyring. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.