Om Hays

Om Hays
Rekrutteringsfirma i København

Hays rekrutteringsfirma

Hays Danmark ligger i København og har været på det danske marked i over 12 år. 

Som en del af den globale organisation Hays PLC er Hays Danmark et nationalt rekrutteringsfirma med et international netværk.
 

Vision

Hos Hays er vi eksperter i at rekruttere kvalificeret arbejdskraft. Vi styrker arbejdsmarkedet ved at forstå vores kunder og kandidaters behov på lokalt og globalt plan. Vi har en bred ekspertise i adskillige industrier og sektorer.

Hays rekrutteringsfirmas vision er at styrke arbejdsmarkedet gennem vores ekspertise.

Mission

Hver dag bringer vi kandidater og organisationer tættere sammen. Vi hjælper kandidater med at udvikle deres karriere samtidig med, at vi hjælper virksomheder med at finde de rette kompetencer. Vi rekrutterer specialister, og vores mål er at finde det perfekte match for begge parter.

Specialistrekruttering betyder, at vores konsulenter har udviklet en dybdegående ekspertise indenfor specifikke brancher, såsom IT, Ingeniør eller Life Sciences.

Hays rekrutteringsfirmas mission er at finde den rette person til det rette job.

1300 rekrutteringer om dagen

Hays rekrutteringsfirma er eksperter indenfor rekruttering af specialister, og markedets førende i lande som England, Tyskland og Australien. Hays har været i Danmark i mere end 12 år, og opererer fra vores kontor i København. Hays Danmark rekrutteringsfirma er en del af Hays plc, der er børsnoteret på London Stock Exchange (FTSE 250).

Vi er eksperter i at rekruttere kvalificerede og professionelle medarbejdere over en bred vifte af specialiserede brancher og professioner. Vi opererer på tværs af den private og offentlige sektor, og rekrutterer permanente såvel som konsulent stillinger, i blandt andet IT.

Hos Hays tror vi på at et job kan transformere en persons liv, og at den rette person kan transformere en virksomhed. Vi har passion for at skabe forbindelse mellem vores kandidater og det rette job for dem.

I dag finder 1300 mennesker over hele verden et nyt job hver dag takket være Hays.

Førende rekrutteringsfirma i rekruttering af specialister

Rekruttering handler om mennesker. Vores teams over hele verden udgør i alt 11.500 ansatte, der opererer fra 34 lande. Vi deler idéer, viden og erfaring for, at kunne levere de bedste resultater.

Vores konsulenter samarbejder med kunder og kandidater for at rekruttere de rette personer til de rette jobs. Vi investerer i at udstyre vores ansatte med de bedste værktøjer, så de kan tilbyde den bedste service mens de samtidig udvikler deres karriere.

Vi har opbygget vores forretningsområder, så de svarer til de vigtigste funktioner i erhvervslivet. Vores konsulenter har en både dyb og bred viden indenfor deres pågældende fagområde. De ved hvordan markedet ser ud, de har kendskab til udviklingstendenserne, og der er fortrolige med de nødvendige kompetencer, der kræves til det enkelte job.

Jeg leder efter et nyt job       Jeg leder efter den rette kandidat

 

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du læse vores FAQ, eller kontakte os.

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Promo - Upload CV

REGISTRER DIT CV HOS HAYS

Upload dit CV til vores database, så kan vi hjælpe dig med det næste skridt i din karriere.

Services

Vores rekrutteringsydelser

Står du overfor en rekruttering? Lær om vores rekrutteringsproces og bliv kontaktet af en konsulent.