Kontakt os
Her er du:
Kvinde freelancer hjemmefra

Freelancer Guide

Freelancing alt du bør vide som selvstændig konsulent eller specialist

Har du overvejet at blive freelancer? Hos Hays har vi mange års erfaring med at arbejde med freelancers, og vi deler her svarene på de spørgsmål, som de fleste freelancers står med i starten af deres karriere som soloselvstændig.

I guiden kan du finde gode tips til freelancers, en trin-for-trin oversigt over processen for at blive freelancer, læse mere om hvordan det er at arbejde som selvstændig, og hvilke slags muligheder der er for dig på freelancemarkedet.

Til virksomheder

Skal du bruge eksterne konsulenter, eller har du overvejet, hvilke fordele brug af freelancers kan have for din virksomhed? Så ræk ud til en af vores konsulenter, som kan hjælpe dig med at finde den rette løsning, for lige præcis din virksomhed. 

Bliv freelancer

Tiltaler høj fleksibilitet over egen tid og økonomi dig? Her kan du finde alt du behøver vide, om at blive freelancer.

Freelancer

Trin-for-trin guide

Sådan bliver du freelancer – her finder du blandt andet information om hvordan du opretter en virksomheder, skriver en faktura og finder dit første project.

Freelancer

Største udfordringer

På din rejse mod at blive freelancer, vil du opleve nogle andre problemer end som fastansat. Vi har her samlet nogle gode tips til, hvordan du kan takle diverse udfordringer.

Dette kan måske også interessere dig