Kandidater

Vores
Rekrutteringsmodel

Kontakt os

Vores tilgang til rekruttering

Hos Hays opererer vi med en tværfaglig og specialiseret tilgang til rekruttering. Vores rekrukrutteringskonsulenter specialiserer sig inden for en række områder og industrier, såsom Life Science, Informationsteknologi og Finans – men der er ofte et overlap, hvor roller går ud over traditionelle sektorgrænser og branchekendskab.

Derfor arbejder vores konsulenter på tværs af teams, som er opdelt i specialistområder. Det betyder, at hvis du f.eks. er en IT-servicevirksomhed, der har brug for en regnskabschef, vil vores konsulenter samarbejde på tværs af deres specialiseringer for at finde den bedst egnede kandidat. Vi fokuserer ikke kun på den snævre faglige silo, men også på de overførbare færdigheder og kvalifikationer, som kandidaterne bringer med sig.

Vores mål er at finde den rette person til din virksomhed ved at kombinere vores specialiserede viden og tværfaglige tilgang. Vi tror på, at det giver os de bedste forudsætninger for at identficere de bedste kandidater til jobbet.

Vil du vide mere om vores specialistområder?

Sådan finder vi kandidater: find & engage

i dag:

Jobannoncer og ansøgninger

Det danske jobmarked har en tradition for klassisk jobsøgning: Når virksomheder søger nye medarbejdere, så slår de en jobannonce op på deres hjemmeside og jobportaler. Og når vi føler at det er på tide at skifte job, så leder vi efter spændende stillingopslag og skriver en række ansøgninger.

Mange rekrutteringsbureauer er ligeledes også afhængige af at modtage CV'er og ansøgninger fra kvalificerede kandidater, så de kan besætte ledige jobs og opbygge en kandidatdatabase.

I MORGEN:

Den rette kandidat bliver fundet

Takket være sociale medier såsom LinkedIn og andre netværksider, kan vi ved hjælp af søgeværktøjer og dataanalyse finde potentielle kandidater, som har de helt rette kvalifikationer og ekspertise.

Den største fordel? Vi skal ikke vente på kandidater som er klar til næste skridt på karrierestigen eller er tilpas trætte af deres gamle job, til at søge nye udfordringer. I stedet kan vi engagere såkaldte "passive kandidater", som er villige til at flytte job for det rette tilbud eller den rette virksomhed. 

Find & Engage er fremtiden indenfor specialistrekruttering — både når det kommer til fastansættelser, vikariater, projektansættelser og freelancere. Konceptet udnytter klassiske — og veldokumenterede — processer og kompetencer indenfor rekruttering med nye teknologier og sociale mønstre.

Det er en model, som er særligt effektiv i brancher og professioner, hvor der er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Eller i situationer hvor der er behov for niche kompetencer, en hurtigere proces eller blot en mere diskret tilgang.

Fordele ved find & engage

Større kvalitet af kandidater

 Med find & engage finder vi de kandidater som er helt rigtig til din virksomhed og jobbet, i stedet for at håbe på at den rette kandidat falder over din jobannonce.
 

Hurtigere time-to-hire

Ved klassisk jobannoncering og rekrutteringsprocesser er der ofte en del "down-time", samt en markant risiko for at du slet ikke finder den rette kandidat i første forsøg.

Større effektivitet

Vi interviewer rigtig mange kandidater — og chancen for at vi allerede har snakket med din næste medarbejder, er ret god. Vi lever af at netværke, vedligeholde relationer og engagere kandidater.

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau, i stedet for at gøre det selv?

Hos Hays forventer vi, at mange virksomheder i stigende grad vil benytte sig af rekrutteringsbureauer, som er specialiserede i at finde medarbejdere indenfor netop deres branche eller profession. For selvom at de interne HR- eller TA-medabejdere er dygtige, så har de sjældent det samme netværk eller den nødvendige ekspertise inden for alle de funktioner som udgør en virksomhed. Derudover er det tidskrævende og ressourcetungt at implementere en find & engage strategi.
 

Det kræver blandt andet:

Håndtering af enorme mængder data, brug af komplekse værktøjer og viden om persondatalovgivning
Udvikling af relevant marketingmateriale, som skal deles med de rette kandidater på det rette tidspunkt
Kontinuerlig kommunikation og vedligeholdelse af relationer med en stor kandidatdatabase
Detaljeret dataanalyse og markedsviden for at kunne engagere de rette kandidater

Kort sagt, så er det de færreste virksomheder som er gearede til at gøre det selv – og det kan sjældent betale sig.
To kolleger brainstormer på whiteboard
Vores services

Permanente medarbejdere

Vi headhunter specialister til en række industrier og brancher. Læs mere om vores proces, specialistområder og metoder.

Freelancer arbejder i en kaffebar
Vores services

Freelancere

Mangler du en freelancer eller konsulent til et projekt, en interim stilling eller har i bare brug for et ekstra sæt hænder i en periode?

Kvindelig leder
Vores services

Executive Search

Hays Executive Search er specialister i at finde de rette kandidater, når din virksomheder søger nye ledere og C-suite.