Kontakt os
Her er du:
Bankrådgivere i samtale

Rekruttering af
Specialister til
Banksektoren

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for banksektoren?

Vores rekrutteringskonsulenter har mange års erhvervserfaring og et stærkt netværk, samt adgang til et globalt netværk af kolleger med specialistviden inden for banking. Så hvis du leder efter en forretningsanalytiker, revisionschef eller mægler, er Hays Danmark det bedste sted at finde det perfekte talent.

Hays Danmark ligger på Kongens Nytorv i København, men vores netværk spænder også over Jylland, Fyn og resten af landet - så uanset hvor din virksomhed ligger, kan vi finde din næste specialist indenfor økonomi, forsikring og investering.

A search being made on a laptop
A search being made on a laptop
A search being made on a laptop


Leder I efter bankspecialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente finansspecialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Takket være vores omfattende pulje af eksperter vil vi, i løbet af meget kort tid, finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Hvorfor Hays?

Med vores ekspertviden og omfattende netværk af specialister, kan vi hjælpe din virksomhed med at finde kandidater med relevant erfaring og kompetencer inden for bank og forsikring. Vi tilbyder ikke bare at finde den rette medarbejder, men et skræddersyet samarbejde hvor vi med forståelse for lige præcis din virksomhed, kan hjælpe dig med at tage de mest informerede ansættelsesbeslutninger.

Hos Hays forstår vi at det ikke kun er vigtigt at vores kandidater har de rette tekniske kompetencer, men at de også skal passe ind i din virksomheds kultur. Vi screener og interviewer hver kandidat, og kun de bedste matches bliver håndplukket og præsenteret for dig. Du kan læse mere om vores process her.

 

Jeres fordele ved at rekruttere bankeksperter gennem Hays:

Advantages
Advantages
Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for banking, revision, forsikring og investering. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.