Kontakt os
Her er du:
Forretningsfolk giver hånd

Permanent
Rekruttering

Kontakt os

Hos Hays rekrutteringsbureau har vi i over 50 år rekrutteret nye medarbejdere og ledere til permanente stillinger. Vi tilbyder ekspert rådgivning og er med i hele ansættelsesprocessen, som vi tilpasser efter din virksomheds behov og tidsramme.

Vi har rekrutteringskonsulenter som er specialiserede indenfor en række brancher, heriblandt især IT, Engineering, Life Sciences, Sales og Marketing. De har et stærkt netværk indenfor deres respektive specialistområder, hvor de ved hjælp af en gennemprøvet og effektiv rekrutteringsproces matcher de rette kandidater med den rette virksomhed. 

Nedenfor kan du læse mere om vores rekrutteringsproces, samt fordelene ved at bruge et rekrutteringsbureau – og hvordan de kan komplementere din egen interne Talent Acquisition eller HR-afdeling.

Hays' rekrutteringsproces

Opstart af rekruttering
Opstart af rekruttering
Opstart af rekruttering

Detaljeret screening og præsentation
Detaljeret screening og præsentation
Detaljeret screening og præsentation

1. OPSTART AF REKRUTTERING

 • Indlende møde
 • Detaljeret analyse af kundens behov
 • Udarbejdelse af kravprofil


3. DETALJERET SCREENING OG PRÆSENTATION

 • Vurdering af kulturelt, personligt og fagligt match
 • Udvælgelse af de bedste kandidater
 • Short-list bliver sendt til hiring managers

Søgning og kvalitetssikring af kandidater
Søgning og kvalitetssikring af kandidater
Søgning og kvalitetssikring af kandidater

Det rigtige match
Det rigtige match
Det rigtige match

2. SØGNING AF KANDIDATER 

 • Søgning af kvalificerede kandidater
 • Evaluering af kandidaters faglige og personlige kvalifikationer


4. DET RIGTIGE MATCH

 • Evaluering af kandidaterne til den specifikke stilling og virksomhed
 • Interviews med de udvalgte kandidater
 • Feedback til os
 • Kontrakt bliver underskrevet - eller ny søgning

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge et rekrutteringsbureau, men det er også vigtigt at forstå hvornår det er det rette valg – og hvilket bureau der er det rette for dig. Hos Hays er vi eksperter i specialist rekruttering. Det vil sige, at vi er specialiserede i, at rekruttere medarbejdere og konsulenter, som er specialister inden for deres respektive område. Vi finder de kandidater som er svære at finde, screener dem for at afdække om de kan være den rette kandidat for din virksomhed og tilbyder vores rådgivning og markedsviden under hele processen.

 

Fordele ved at bruge et rekrutteringsbureau:

Hurtigere og mere effektiv proces

Rekruttering er vores kerneprodukt – vi har flere ressourcer og mere erfaring at trække på end de fleste Talent Acquisition eller HR-afdelinger, vi har specialiserede konsulenter inden for dit område og vi har et stort og globalt netværk af kandidater. Men et rekrutteringsbureau behøver ikke stå i kontrast til din egen interne TA-funktion; omvendt kan det være et fremragende værktøj til de stillinger der er svære at besætte.

Høj kvalitet af kandidater og tidsbesparelse

Vi bruger meget tid på at screene kandidater, for at forstå deres profil og hvorhenne de kan være det rette fit. Vi sørger for, at du kun skal forholde dig til kandidater vi vurderer er kvalificerede til din ledige stilling – så du kan skære adskillige led ud af din rekrutteringsproces og spare tid på at læse ansøgninger og administrativt arbejde. Vi venter ikke blot på at den rette kandidat søger, vi går ud og finder dem til dig.

Viden om markedet og lønniveau

Vi kender både arbejdsmarkedet, din industri og lønniveauet i branchen. Vi kan rådgive dig om hvorvidt det er realistisk at finde den ønskede kandidat inden for din lønramme, og hvorhenne vi kan justere på kravprofilen for at finde det rette match.

Specialister inden for dit område

Vi arbejder kun inden for en begrænset række specialistområder og brancher. Det betyder, at vi kender markedet og kandidaterne rigtig godt. Desuden tror vi på, at en tværfaglig tilgang er vigtigt. Det betyder, at hvis du eksempelvis søger en Marketing Manager til en pharmavirksomhed, så tilgår vi rekrutteringen med viden fra både vores Life Science og Sales & Marketing-afdeling, for bedst muligt at løse opgaven.

Det er sjældent at en intern rekrutteringsfunktion har den rette specialistviden inden for alle de typer stillinger I har, eller kan konkurrere med et rekrutteringsbureau på omfanget af kandidatdatabase inden for din branche.

Rådgivning om din arbejdsstyrkeplanlægning

Vi kan tilbyde hjælp med at udarbejde både kortsigtede og langsigtede rekrutteringsstrategier, samt hvordan du bedst muligt sammensætter din arbejdsstyrke. Vi tilbyder desuden løsninger såsom RPO'er og MSP'er, hvor vi overtager enten dele af eller hele din rekrutteringsproces for fastansættelser eller eksterne medarbejdere.

En kort konklusion: Du skal bruge et rekrutteringsbureau når du ikke har råd til at vente på, at den rette kandidat snubler over jeres dørtrin. Det er dyrt at have ubesatte stillinger, og det er dyrt at lave en fejlrekruttering. Vores rekrutteringskonsulenter kan hjælpe dig med at afdække dine behov, finde de rette kandidater og rådgive dig om de rette rekrutteringsløsninger.

REKRUTTERING AF MEDARBEJDERE TIL HELE DANMARK

Hays er et rekrutteringsfirma med kontorer i 33 lande og hvert år rekrutterer vi mere end 80.000 fastansatte til specialiststillinger verden over. Vi kan dermed trække på en global database af specialiserede kandidater, men også en global ekspertise og erfaringer fra dygtige rekrutteringsrådgivere i hele verden. 

I Danmark er Hays Rekrutteringsbureau placeret i hjertet af København, men vi rekrutterer til virksomheder i hele landet - inklusive Jylland, Fyn og Sjælland. 

Hos Hays får du en rekrutteringspartner, som kan dække alle dine behov. Vi arbejder tværfagligt – det betyder, at hvis du søger en Cyber Security Specialist til dit advokatfirma, så arbejder du med et team af rekrutteringskonsulenter, som har kompetencerne til at afdække både den tekniske og kommercielle viden din ledige stilling kræver.

Hays specialeområder
Services

Vores specialer

Se en oversigt over de områder og industrier vi rekrutterer til.

Hays serviceydelser
Services

Vi tilbyder

Læs mere om hvilke serviceydelser vi tilbyder – hvad end det er headhunting, eksterne konsulenter eller rådgivning om din rekrutteringsproces.

Kontakt Hays
Kontakt os

Kontakt en konsulent

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Snak med en af vores konsulenter om dit behov.