Kontakt os
Her er du:
To specialister i salg og markedsføring samarbejder

Rekruttering af 
specialister i 
salg & markedsføring

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for
salg og marketing?

Hos Hays er vores konsulenter specialister i rekruttering inden for deres område. De har en dybdegående viden, uddannelse og erfaring med rekruttering af salg- og marketingprofiler, samt et omfattende og globalt netværk af kvalificerede kandidater og kolleger. De kender markedets tendenser, og er fortrolige med hvilke kompetencer som der forventes af kandidaterne.

Hays ligger ved Kongens Nytorv i indre København, men vi rekrutterer salg- og marketingspecialister til hele Danmark og Norden. Så hvor end din virksomhed er beliggende, og hvad end du mangler en kandidat med speciale i kommunikation, digital markedsføring, PR eller salg, så kan Hays hjælpe dig med at finde relevante kandidater – og med at rekruttere din næste sælger, marketingkoordinator eller key account manager.

A search being made on a laptop

Leder I efter specialister inden for salg- og marketing til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente specialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Uanset om det er inden for salgsledelse, digital analyse og big data eller brugeroplevelser, eller I har brug for salgskonsulenter, vil vi, takket være vores omfattende pulje af eksperter, i løbet af meget kort tid finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Kontaktperson for stillinger indenfor salg & marketing

Marlene Lorenzen

Team leader
  • Hays Danmark, kontor i København
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København
Marlene Lorenzen
Marlene Lorenzen

Hvorfor Hays?

Hos Hays arbejder vi tæt med vores kolleger i andre lande, og har dermed et globalt netværk af kandidater og ajourført indsigt i branchen. Dette kombineret med en skræddersyet rekrutteringsproces og forståelse af vores kunders behov, kan vi hjælpe dig med at tage ansættelsesbeslutninger ud fra det bedst informerede grundlag.

Når vi skal finde din næste medarbejder, arbejder vi med vores netværk og en 'find & engage' fremgangsmåde. Det vil sige at vi finder det bedste talent, hvad end de er aktivt jobsøgende eller ej. Vi screener og interviewer desuden kandidaterne, så du kun behøver at møde dem der er det bedste match. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces lige her.

Vi lægger særlig vægt på at kandidatens ikke kun skal have de rette faglige og tekniske kompetencer, men at de også skal være det helt rette match til din virksomhedskultur. Vi tror nemlig på at det rette job kan transformere et liv, og at den rette person kan transformere en virksomhed.

Kontakt os her, hvis du er interesseret i at høre mere omkring hvordan Hays kan hjælpe dig med din rekruttering. Klik her, hvis du selv søger åbne stillinger inden for salg og marketing.

Jeres fordele ved at rekruttere salgs- og marketingseksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for felter såsom marketing, branding, salgsledelse, key account management, digital analyse og markedsresearch. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.