Kontakt os
Her er du:
Forretningsmand og håndværker diskuterer byggeplan

Rekruttering af
Specialister i
Byggebranchen

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for bygge- og anlægssektoren?

Hos Hays er vi specialiserede inden for Construction & Property, og vores rekrutteringskonsulenter har et indgående branchekendskab inden for byggeri og ejendom. Vi dækker både freelance og permanente placeringer til en bred vifte af opgaver og stillinger, heriblandt elektrikere, arkitekter og ingeniører, samt facilitetsledere, anlægsarbejdere og projektledere.

A search being made on a laptop


Leder I efter ingeniører eller arkitekter inden for bygge- og anlægssektoren til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente specialister til et projekt eller til langtidsansættelse? Takket være vores omfattende pulje af eksperter vil vi, i løbet af meget kort tid, finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Hvorfor Hays?

Vi kender byggebranchen og kan hjælpe vores kunder med at finde de bedste kandidater til stillinger og byggeprojekter i København og hele Danmark. Vi har et omfattende netværk af kandidater som imødekommer dine kompetencekrav, inden for blandt andet Enterprise, ejendomsinvestering og industrianlæg. Vores rekrutteringskonsulenter udstyrer dig desuden med alt den information og sparring du har brug for, for at tage den mest velinformerede ansættelsesbeslutning.

Permanente stillinger

Når vores konsulenter inden for Construction & Property rekrutterer til permanente stillinger, er det med et særligt fokus på at kandidaten ikke blot har de rette tekniske kompetencer og evner, men at de også er et godt kulturelt match for din virksomhed og deres nye team. Så hvad end du rekrutterer en valuar, projektleder, mægler eller ingeniør, har vi et særligt fokus på at det er den helt rette kandidat for dig.

Projektbaserede stillinger

Hvis du mangler en specialist til en midlertidig stilling eller et tidsbegrænset projekt, kan vores freelance rekrutteringskonsulenter også hjælpe med at finde den kandidat med de rette evner og kompetencer. Her er vores fokus på at finde højtspecialiserede freelancere inden for byggebranchen, som kan skabe værdi for din virksomhed og jeres projekt her og nu.

Kontakt os her, hvis du er interesseret i at høre mere om vores services. Klik ind her, hvis søger stillinger indenfor Construction & Property.

Jeres fordele ved at rekruttere bygge- og anlægseksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for arkitektur og ingeniørarbejde 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.