Kontakt os
Her er du:
Mand til samtale med HR

Rekruttering af 
Specialister i
Human Resources

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for HR-området?

Hos Hays er HR en del af vores DNA. Vores rekrutteringskonsulenter inden for human resources er selv HR-specialister, og de har mange års erfaring med talent acquisition, personaleprocesser og medarbejderudvikling. Vi har et stort og globalt netværk, som betyder at vi har den mest ajourførte markedsindsigt - dette er blandt andet reflekteret i vores prisvindende HR publikation Hays Journal.

Hays Danmark ligger i hjertet af København, men vi arbejder også med virksomheder og kandidater i Jylland, Fyn og resten af landet. Vi kender de mest relevante kandidater fra hele Danmark.

A search being made on a laptop


Leder I efter HR-eksperter til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente HR-eksperter til et projekt eller til langtidsansættelse? Uanset om det er inden for rekruttering, HR-styring eller forandringsledelse, vil vi, takket være vores omfattende pulje af eksperter, i løbet af meget kort tid finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

DIN KONTAKTPERSON FOR STILLINGER INDEN FOR HUMAN RESOURCES

Marlene Lorenzen

Team leader
  • Hays Danmark, kontor i København
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København
Marlene Lorenzen
Marlene Lorenzen

Hvorfor Hays?

Vores konsulenter hjælper dig i hele rekrutteringsprocessen, så du kan tage den bedste ansættelsesbeslutning. Vi screener og interviewer kandidater, og du bliver kun præsenteret for de bedst egnede. Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces her.

Vi har desuden et særligt fokus på at kandidatens faglige kompetencer ikke er det eneste vigtige, men at de også skal være et kulturelt match med din virksomhed og deres fremtidige afdeling. Så hvad end du søger en HR controller, personalekonsulent eller HR manager, kan vi finde din næste medarbejder.

Kontakt os her, hvis du vil høre mere om hvorfor Hays er det rette valg for din virksomhed. Kig her, hvis du søger ledige stillinger inden for Human Resources.

Jeres fordele ved at rekruttere HR-eksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for Rekruttering, HR Controlling og Change Management. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.