MSP guide

En guide til
Managed Service Programmes

Et globalt stop for fastansættelser tvinger virksomheder til at revurdere, hvor og hvordan de finder dygtige kandidater til at sikre fortsat drift og vækst. Som en naturlig reaktion hertil planlægger 65 % af organisationerne at ansætte midlertidige medarbejdere (vikarer, konsulenter, projektansættelser o.l.) i løbet af de næste to år.

Dermed er vigtigheden af en effektiv styring af den midlertidige arbejdsstyrke stigende, og ustrukturerede og generiske løsninger er lig med tabte ressourcer og muligheder. Derfor har vi lavet en omfattende MSP-guide, som tilbyder en skræddersyet ramme af kerneværdier og fleksible løsninger, der hjælper dig med at integrere fleksibel arbejdskraft i din arbejdsstyrke. Guiden undersøger også, hvorfor 70 % af lederne synes det er udfordrende at integrere midliertidige medarbejder i deres teams og virksomhed.

Udfordringer som f.eks

  1. Manglende integration med eksisterende systemer 
  2. Manglende evne til at finde de nødvendige kompetencer
  3. At engagere fleksible medarbejdere
  4. Kompleks national og international regulering og love om midlertidig arbejdskraft
  5. Sammenlægning og analyse af data fra forskellige kilder 

Hvis du vil vide mere om hvordan din virksomhed kan udnytte en MSP-løsning optimalt eller løse ovennævne udfordringer, så download guiden nedenfor! Og hvis du gerne vil læse mere om MSP-løsninger eller andre workforce solutions, kan du læse mere om hvordan Hays kan være den rette partner for din virksomhed, her

Fornavn
Efternavn
Company
E-mail

Obligatorisk felt

E-mailpræferencer