Breadcrumb

Engineering ADD

Rekruttering af
Ingeniører og specialister i teknik

 
Ingeniør rekruttering hos Hays arbejder tæt sammen med vores netværk over hele verden. Vi har over 50 års erfaring med at rekruttere de bedste ingeniører og teknikere med de rigtige virksomheder. Vores dybe branchekendskab i feltet gør at vores rekrutteringsspecialister kan rekruttere den rigtige ingeniør eller tekniker til jeres virksomhed.
 

Søg ingeniør kandidater og find en ny medarbejder på 5 min.

 

De rigtige kandidater

Med et netværk af kontorer over hele verden giver Hays dig den rækkevidde og de ressourcer, der er nødvendige for at rekruttere ingeniør specialister til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter har alle en faglig baggrund inden for ingeniør og teknik og er selv specialister inden for de områder de rekrutterer til. Gennem vores globale netværk af specialister inden for ingeniør og teknik kan vi søge på tværs af grænser.

Dette giver vores konsulenter mulighed for at tilbyde en rekrutterings proces, der imødekommer jeres virksomhedsbehov for ingeniører og teknikere, til en rimelig markedspris.

Én af vores spidskompetencer lægger i rekruttering til Vindindutrien - en branche som har gennemgået en interessant udvikling gennem den seneste tid

Permanent rekruttering af ingeniør

Er det en fastansættelse jeres virksomhed har brug for er vi eksperter i at finde ingeniørerne.
Vi bruger vores omfattende database over ingeniør kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde dem, der bedst matcher de kompetencer, jeres virksomhed behøver.

Ingeniør konsulent

Er det en opgave, hvor der ikke behøves en permanent stilling, så kontakt os og hør mere om muligheden for at hyre en ingeniør på konsulent basis i en tidsbestemt periode. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os. 

Job som ingeniør

Hvis du er interesseret i en stilling som ingeniør eller søger nye udfordringer, så kan vi anbefale at oprette dig i vores database.

Promo-Contact us

Ring på +4533383260


Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering