Recruit Engineering

ENGINEERING REKRUTTERING

Vores Engineering team i Danmark arbejder tæt sammen med vores afdelinger over hele verden. Hays plc har over 50 års erfaring med at matche de bedste fagfolk med ideelle job. Ved hjælp af deres dybe branchekendskab kan vores Engineering specialister finde dig den rigtige kandidat til at opfylde dine krav.

Engineering ADD

UDVÆLGELSE AF KANDIDATER

Med et netværk af kontorer over hele verden giver Hays dig den rækkevidde og de ressourcer, der er nødvendige for at rekruttere specialisterne til netop dit behov. Vores konsulenter hos Hays har alle en faglig baggrund samt erfaring indenfor det relavante område. Vi bruger vores brede markedsindsigt fra vores globale netværk for at sikre, at vi har de mest opdaterede markedsdata.

Dette giver vores konsulenter mulighed for at tilbyde den mest opdaterede ekspertkonsultation og en kosteffektiv levering, der imødekommer alle din organisations rekrutteringsbehov til den rimelige markedspris. Vi er specialiserede indenfor vedvarende energi, hvor vi fokuserer på vind, sol, biogas og biomasse.

Vi bruger vores omfattende database over kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde dem, der bedst matcher de kompetencer, der kræves til dine ingeniørjob i København og over hele Danmark. Uanset om du ønsker at ansætte en Senior Field Service Engineer, Process Technologist, Project Leader eller enhver anden teknisk rolle, vil vi sørge for, at processen er så problemfri som muligt.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os over email eller give os et kald. Tryk her, hvis du selv leder efter stillinger indenfor Engineering.

Promo-Contact us


Vil du vide mere? Stil alle dine spørgsmål til den rette person. Du finder kontakt information her.

Promo - Register job

 

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld formularen og en af vores konsulenter tager fat i dig.