Breadcrumb

Recruit Engineering

Rekruttering Ingeniør
Rekruttering af ingeniører og tekniske specialister

Engineering ADD

Rekruttering af ingeniører og specialister i teknik

Hays ingeniør rekruttering afdeling arbejder tæt sammen med vores netværk over hele verden. Vi har over 50 års erfaring med at rekruttere de bedste ingeniører og teknikere med de rigtige virksomheder. Vores dybe branchekendskab i feltet gør at vores rekrutteringsspecialister kan rekruttere den rigtige ingeniør eller teknikker til jeres virksomhed.
 

Søg ingeniør kandidater og find en ny medarbejder på 5 min.

 

De rigtige kandidater

Med et netværk af kontorer over hele verden giver Hays dig den rækkevidde og de ressourcer, der er nødvendige for at rekruttere ingeniør specialister til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter har alle en faglig baggrund inden for ingeniør og teknik og er selv specialister inden for de områder de rekrutterer til. Gennem vores globale netværk af specialister inden for ingeniør og teknik kan vi søge på tværs af grænser.

Dette giver vores konsulenter mulighed for at tilbyde en rekrutterings proces, der imødekommer jeres virksomhedsbehov for ingeniører og teknikere, til en rimelig markedspris.

Permanent rekruttering af ingeniør

Er det en fastansættelse jeres virksomhed har brug for er vi eksperter i at finde ingeniørerne.
Vi bruger vores omfattende database over ingeniør kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde dem, der bedst matcher de kompetencer jeres virksomhed behøver.

Ingeniør konsulent

Er det en opgave, hvor der ikke behøves en permanent stilling, så kontakt os og hør mere om muligheden for at hyre en ingeniør konsulent på en tidsbestemt periode.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os.  

Job som ingeniør

Hvis du er interesseret i en stilling som ingeniør eller søger nye udfordringer, så kan vi anbefale at oprette dig i vores database.

SearchCandidate

Søg efter kandidater

Promo - Register job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst?
Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.