Breadcrumb

Engineering ADD

Rekruttering af
Ingeniører og specialister i teknik

 
Hays arbejder tæt sammen med vores netværk over hele verden om ingeniør rekruttering. Vi har over 50 års erfaring med at rekruttere de bedste ingeniører og teknikere med de rigtige kompetencer. Vores dybe branchekendskab i feltet gør at vores rekrutteringsspecialister kan rekruttere den rigtige ingeniør eller tekniker til jeres virksomhed, uanset speciale.
 

De rigtige kandidater

Med et netværk af kontorer over hele verden giver Hays dig den rækkevidde og de ressourcer, der er nødvendige for at rekruttere ingeniørspecialister til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter har alle en relevant faglig baggrund og er selv specialister inden for de områder de rekrutterer til. Gennem vores globale netværk af specialister inden for engineering og teknik kan vi søge på tværs af grænser.

Dette giver vores konsulenter mulighed for at tilbyde en rekrutteringsproces, der imødekommer jeres virksomhedsbehov for ingeniører, teknikere, montører og projektledere, til en rimelig markedspris.

Én af vores spidskompetencer er rekruttering til Vindindutrien - en branche som har gennemgået en interessant udvikling gennem den seneste tid

Permanent rekruttering af ingeniører

Er det en fastansættelse jeres virksomhed har brug for, er vi eksperter i at finde ingeniørerne.
Vi bruger vores omfattende database over ingeniør kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde dem, der bedst matcher de kompetencer, jeres virksomhed behøver. Derudover har vores rekrutteringskonsulenter ved permanent rekruttering, et særligt fokus på at finde kandidater som også passer kulturelt og socialt ind i din virksomhed.

Ingeniørkonsulent

Står du og mangler en ingeniør midlertidigt eller til et tidsbegrænset projekt, så kontakt os og hør mere om muligheden for at hyre en ingeniør på konsulent basis i en tidsbestemt periode. Ved freelancearbejde, har vi et særligt fokus på at finde specialister med de rette tekniske kompetencer til at udføre jobbet her og nu.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret i en stilling som ingeniør eller søger nye udfordringer, så kan vi anbefale at oprette dig i vores database.

Contact us form

Lad os hjælpe dig med din næste rekruttering

 
  
 
 
 
 
 

Promo-Contact us

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.