Kontakt os
Medarbejdere snakker sammen på kontor

What
Workers
Want
 2024

Det danske arbejdsmarked har sjældent udviklet sig hurtigere, end det gør lige nu. Men hvordan skal arbejdsgiverne finde balancen – eller overhovedet følge med? Det er spørgsmål, som danner grundlag for temaet i dette års What Workers Want rapport: Fremtidens arbejdsplads.

For teknologiske fremskridt og et fleksibelt arbejdsliv er to emner som dybest set ikke kan skilles ad. I takt med at kunstig intelligens bliver en integreret del af vores arbejde og hverdag, ville det være kontraproduktivt, hvis resten af vores arbejdsliv stagnerede eller vendte tilbage til hvordan det var engang. Vi har derfor søgt at afdække, hvad medarbejdernes holdning er til emner såsom AI på arbejdspladsen og fleksible arbejdsmuligheder – og hvordan det former fremtidens arbejdsstyrke og arbejdsplads. 

Vi glæder os til at dele resultaterne af vores undersøgelse og analyse, som ikke blot indebærer interessante statistikker, men også konkrete anbefalinger til, hvordan virksomheder kan tiltrække og fastholde medarbejdere. God læsning!

Udfyld formularen
For at modtage 2024 rapporten!

Fornavn
Efternavn
Company
E-mail

Obligatorisk felt

E-mailpræferencer

What Workers Want 2022

I What Workers Want 2022 rapporten søger vi at besvare, hvad der får rekordmange medarbejdere til at skifte job – og hvad arbejdsgivere kan gøre for at fastholde dem. Vi har i undersøgelsen haft et særligt fokus på trivsel og work-life balance i kølvandet på Covid-19 pandemien, som i høj grad har udvisket grænserne mellem arbejds- og privatliv – for hvordan kan det være, at 42% af de aktivt jobsøgende, er tilfredse med deres nuværende job, men stadigvæk gerne vil have et nyt?

Fornavn
Efternavn
Company
E-mail

Obligatorisk felt

E-mailpræferencer