Kontakt os
Her er du:
Ingeniør på arbejde

Rekruttering af
Ingeniører

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for ingeniørfaget?

Hays arbejder tæt sammen med vores netværk over hele verden om ingeniør rekruttering. Vi har over 50 års erfaring med at rekruttere de bedste ingeniører og teknikere med de rigtige kompetencer. Vores dybe branchekendskab i feltet gør at vores rekrutteringsspecialister kan rekruttere den rigtige ingeniør eller tekniker til jeres virksomhed, uanset speciale.

A search being made on a laptop

Leder I efter ingeniører til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente ingeniører til et projekt eller til langtidsansættelse? Uanset om det er inden for maskin-, bil- eller anlægsindustrien, automationsteknologien eller luftfartsteknik, vil vi, takket være vores omfattende pulje af eksperter, i løbet af meget kort tid finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

Din kontaktperson for faste stillinger i Engineering

Phillip Rasmussen

Senior Team Leader
  • Hays Danmark
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København K
Phillip Rasmussen
Phillip Rasmussen

Din kontaktperson for freelancestillinger i Engineering

Christian Olsen

Senior Team Leader
  • Hays Danmark
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København K
Christian Olsen
Christian Olsen

De rigtige kandidater

Med et netværk af kontorer over hele verden giver Hays dig den rækkevidde og de ressourcer, der er nødvendige for at rekruttere ingeniørspecialister til netop jeres virksomhed. Vores konsulenter har alle en relevant faglig baggrund og er selv specialister inden for de områder de rekrutterer til. Gennem vores globale netværk af specialister inden for engineering og teknik kan vi søge på tværs af grænser.

Dette giver vores konsulenter mulighed for at tilbyde en rekrutteringsproces, der imødekommer jeres virksomhedsbehov for ingeniører, teknikere, montører og projektledere, til en rimelig markedspris.

Én af vores spidskompetencer er rekruttering til Vindindutrien - en branche som har gennemgået en interessant udvikling gennem den seneste tid.  Inden for Ingeniørfaget rekrutterer vi blandt andet stilliger som Operation Manager, Electrical Engineer, Mechanical Engineer og Supply Chain Manager

Permanent rekruttering af ingeniører

Er det en fastansættelse jeres virksomhed har brug for, er vi eksperter i at finde ingeniørerne. Vi bruger vores omfattende database over ingeniør kandidater til at finde dig det bedste talent, og du får kun møde dem, der bedst matcher de kompetencer, jeres virksomhed behøver. Derudover har vores rekrutteringskonsulenter ved permanent rekruttering, et særligt fokus på at finde kandidater som også passer kulturelt og socialt ind i din virksomhed.

Ingeniørkonsulenter

Står du og mangler en ingeniør midlertidigt eller til et tidsbegrænset projekt, så kontakt os og hør mere om muligheden for at hyre en ingeniør på konsulent basis i en tidsbestemt periode. Ved freelancearbejde, har vi et særligt fokus på at finde specialister med de rette tekniske kompetencer til at udføre jobbet her og nu.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du er interesseret i en stilling som ingeniør eller søger nye udfordringer, så kan vi anbefale at oprette dig i vores database.

Jeres fordele ved at rekruttere eksperter inden for ingeniørfaget gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for maskinteknik, automationsteknologi, bilindustrien, rumfartsteknologi og anlægsteknik. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.