Kontakt os
Her er du:

Key Account Manager
Life Sciences

Find de bedste kandidater med Hays som partner

Leder I efter en kompetent kandidat, der kan varetage arbejdsopgaver som key account manager inden for life science-branchen? Hays er blandt Nordeuropas største rekrutteringshuse med særligt fokus på kandidater inden for Pharma, Bio-Tech og Med-Tech, og heriblandt key account managers med tilknytning til life science-området.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste Key Account Manager

✔ Vi håndterer hele processen fra A-Z

✔ Adgang til vores netværk med mere end 150.000 specialister

✔ Tilpassede servicepakker baseret på jeres behov

✔ Få kontakt til kompetente og egnede kandidater med kort varsel

Illustration of contract

Hvad er en Key Account Manager?

En key account manager er en person, der varetager de kommercielle relationer med vigtige kunder (key accounts). I en verden med stigende patient-kompleksitet og et stigende fokus på langvarige og personlige samarbejdsrelationer er det centralt for enhver life science-virksomhed at have dygtige key account managers ansat.

En key account managers primære arbejdsfunktion er således at sikre løbende kundetilfredshed hos virksomhedens allervigtigste kunder. For at kunne gøre dette er det nødvendigt, at key account manageren har et indgående kendskab til life science samt nærtliggende brancher, der har berøringsflade med life science – for eksempel sygehuse eller sundhedspolitikere, der på hver sin måde har en relation til virksomhedens produkter, men som forstår dem på vidt forskellige måder.

Med så mange forskellige stakeholders, der hver især har forskellige interesser og fagligheder, er det essentielt med en tværfaglig projektkoordinator, der strategisk kan samtænke de forskelligartede behov.

En talentfuld key account manager inden for life science er derfor i stand til at tænke strategisk og proaktivt og formår samtidig at lede og koordinere på tværs af en bred palette af interessenter.

Det stigende fokus på patienttilfredshed sætter også nye krav til key account managers og deres evne til at kommunikere, hvordan virksomhedens produkter skaber værdi for patienter. Men kunderne har forskellige måder at måle patienttilfredshed på - og her skal en dygtig key account manager naturligvis kunne tale ind i de metrics og måder at forstå patienter på.

 

Få hjælp til at rekruttere en Key Account Manager med baggrund i Pharma, Bio-tech eller Med-tech

At rekruttere en key account manager med kendskab inden for life science-området kræver indsigter i branchens standarder og behov. Med flere årtiers erfaring i at finde Key Account Managers til Pharma, Bio-Tech og Med-Tech virksomheder, er Hays din oplagte samarbejdspartner, når du er på udkig efter en specialiseret kandidat.

Som et af Nordeuropas ledende rekrutteringshuse har vi særligt inden for life science-området oparbejdet et indgående kendskab til branchens specifikke behov, som gør os i stand til at finde den helt rette kandidat til jobbet som key account manager.

Vores netværk af specialister udgør en højt kvalificeret talentpulje, som jeres virksomhed kan tappe ind i og drage nytte af. Selv med kort varsel kan vi sætte jer i kontakt med interessante kandidater til at udfylde den ledige stilling i jeres virksomhed.

Med en kandidat fra Hays får I en key account manager, der kan:

● Varetage virksomhedens vigtigste kommercielle relationer

● Indgå i tværfaglige samarbejder med interne såvel som eksterne stakeholders

● Udvikle virksomhedens value propositions i henhold til markedets behov

● Interagere med aktører fra C-suite, forskning, sundhedspersonale og patienter for at definere, eksekvere og optimere strategiske roadmaps

Er I i gang med at finde den rette kandidat til en stilling som key account manager, er Hays den ideelle samarbejdspartner. Hos Hays investerer vi nemlig i livslange partnerskaber, som skaber værdi for både mennesker og virksomheder. Med mere end 50 års erfaring og 13.000 kolleger på tværs af 32 lande har vi udviklet os til at sætte vores kunder i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder en uovertruffen pakke af løsninger til rekruttering og ansættelser inden for life science. Du kan stole på, at vi kan levere i dag, og at vi kan hjælpe dig med at planlægge til i morgen. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.