Kontakt os

Life Sciences Rekruttering
Rekruttering af Life Sciences specialister til din virksomhed

Leder I efter hjælp til rekruttering inden for biovidenskab?

Hays Life Sciences er en førende rekrutteringsvirksomhed med veldokumenterede branchekundskaber og mange års praktisk erfaring i at rekruttere til Pharma Danmark, samt andre life sciences områder. Samlet giver det os en indsigtsfuld forståelse, når vi skal tiltrække de dygtigste kandidater, ligesom det giver os selvtillid, når det drejer sig om at forstå vores kunder og deres behov.

Vi rekrutterer primært eksperter inden for lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Dette inkluderer blandet andet stillinger inden for forskning, sundhedsøkonomi, laboratorie, ingeniørvidenskab, farmaci, sundhedsteknologi, quality assurance, salg og health management.

Vores kunder inkluderer både mindre start-up virksomheder og en række af verdens førende life science virksomheder inden for medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.

Man in front of a laptop, writing something down on a paper


Leder I efter biovidenskabelige specialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente biovidenskabelige specialister inden for medicinalindustrien, bioteknologi eller medicinalteknik til et projekt eller til langtidsansættelse? Takket være vores omfattende pulje af eksperter vil vi, i løbet af meget kort tid, finde det rette personale til jeres stilling.

Slå en ledig stilling op nu

En pålidelig forretningspartner i Life Sciences

Hays har forretningsområder som repræsenterer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores rekrutteringskonsulenter over solide færdigheder i form af uddannelse og erhvervserfaring inden for deres respektive områder. De kender brancherne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Permanent rekruttering

Vi har en afdeling af rekrutteringskonsulenter, som udelukkende beskæftiger sig med at rekruttere til permanente stillinger inden for Life Sciences. Her er fokus på at finde de kandidater som har de rette faglige og tekniske kompetencer, såvel som den kandidat som er et godt match med virksomhedskulturen.

Freelance rekruttering til Life Sciences

Hvis din virksomhed mangler en medarbejder til en tidsbegrænset eller projektbaseret stilling, kan vores contracting afdeling også hjælpe med at finde den helt rette freelance specialist med de rette kompetencer.

Vores kontor er placeret i hjertet af København, lige ved Kongens Nytorv. Herfra rekrutterer vi til hele Danmark, deriblandt Jylland, Fyn og Sjælland.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at tage kontakt til os her. Hvis du er jobsøgende og leder efter åbne stillinger inden for Life Sciences, kan du klikke her.

Jeres fordele ved at rekruttere biovidenskabelige eksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for den farmaceutiske, bioteknologiske og medicinske ingeniørsektor. 

Registrer et job

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en relevant rekrutteringskonsulent.

Ring på +45 3338 3260

Stil alle dine spørgsmål til den rette person.

Følg os på sociale medier: Følg os på sociale medier: