Kontakt os
Her er du:
Ung life science specialist i labratorium

REKRUTTERING AF
LIFE SCIENCE SPECIALISTER

Rekruttering indenfor life science og pharma

Hays Life Science er en førende rekrutteringsbureau med veldokumenterede branchekundskaber og mange års praktisk erfaring i at rekruttere til Pharma Danmark og life science industrien. Samtidig er vi en global virksomhed med lokal ekspertise – det vil sige, at vi har både et internationalt og lokalt netværk, samt en dybdegående forståelse for en lang række Life Science discipliner.

Vi rekrutterer primært eksperter inden for lægemiddelforskning, klinisk udvikling og kommerciel virksomhed. Dette inkluderer blandet andet stillinger inden for forskning, sundhedsøkonomi, laboratorie, ingeniørvidenskab, farmaci, sundhedsteknologi, quality assurance, salg og health management. Men vi rekrutterer også læger, psykologer og andet sundhedspersonale til det private. 

Vores kunder inkluderer både mindre start-up virksomheder, privathospitaler og en række af verdens førende life science virksomheder inden for medicinalbranchen, bioteknologi, generiske produkter, opgaveforskning (CRO) og medicinteknisk udstyr.

Hos Hays får du en rekrutteringspartner, som kan dække alle dine behov. Vi arbejder tværfagligt – det betyder, at hvis du søger en sælger til din life science virksomhed, så arbejder du med et team af rekrutteringskonsulenter, som har kompetencerne til at afdække både den tekniske og kommercielle viden din ledige stilling kræver.

A search being made on a laptop

Leder I efter life science og pharma specialister til jeres virksomhed?

Har I brug for nye, kompetente life science specialister inden for medicinalindustrien, bioteknologi eller medicinalteknik til et projekt eller til langtidsansættelse? Vi har et omfattende netværk af life science kandidater, så vi hurtigt og præcist kan finde det rette personale til jeres ledige stilling.

Slå en ledig stilling op nu

KONTAKTPERSON FOR FASTE STILLINGER INDENFOR LIFE SCIENCE

Mira Rølle Attermann

Team leader
  • Hays Danmark
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København K
Mira Rølle Attermann
Mira Rølle Attermann

KONTAKTPERSON FOR LIFE SCIENCE FREELANCERS

Mo Elias Djemai

Senior Consultant
  • Hays Danmark
  • Kongens Nytorv 8
  • 1050 København K
Mo Elias Djemai
Mo Elias Djemai

En pålidelig forretningspartner i Life Sciences

Hays har forretningsområder som repræsenterer alle de vigtigste funktioner i erhvervslivet. På hvert enkelt forretningsområde råder vores rekrutteringskonsulenter over solide færdigheder i form af uddannelse og erhvervserfaring inden for deres respektive områder. De kender brancherne indefra, ved hvordan markedet tager sig ud, kender til udviklingstendenser, er fortrolige med kompetencebeskrivelser, kender søgemuligheder og har et bredt netværk.

Det betyder, at du hos Hays får adgang til tværfaglige kompetencer inden for pharma og life science. Vi ved, at det er en fordel for dig hvis din life science virksomheds sælgere, IT-folk, advokater og ingeniører bliver rekrutteret af et team som har en bred palette af kompetencer indenfor både din industri og den givne arbejdsfunktion. 

Vores kontor er placeret i hjertet af København, lige ved Kongens Nytorv. Herfra rekrutterer vi til hele Danmark, deriblandt Jylland, Fyn og Sjælland.

Hvis du ønsker at høre mere om vores services, skal du være velkommen til at tage kontakt til os her. Vi tilbyder hjælp til rekruttering af en bred vifte af stillinger herunder blandt andet Key Account ManagersMarket Access ManagersRegulatory Affair specialister og Medical Affair specialister.

Permanent rekruttering til Life Science virksomheder

Vi har en afdeling af rekrutteringskonsulenter, som udelukkende beskæftiger sig med at rekruttere til permanente stillinger inden for Life Science og Pharma. Her er fokus på at finde de kandidater som har de rette faglige, kommercielle og tekniske kompetencer, såvel som den kandidat som er et godt match med virksomhedskulturen.

Freelance rekruttering til Life Science

Hvis din virksomhed mangler en medarbejder til en tidsbegrænset eller projektbaseret stilling, kan vores contracting afdeling også hjælpe med at finde den helt rette freelance specialist med de rette kompetencer.

 

Jeres fordele ved at rekruttere life science og pharma eksperter gennem Hays:

Advantages

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om hvordan Hays kan hjælpe din virksomhed med at finde det bedste talent inden for den farmaceutiske, bioteknologiske og medicinske ingeniørsektor. 

Opret et job

Registrer ledig stilling

Står du med et konkret rekrutteringsbehov, som du skal have løst? Udfyld vores formular og du vil blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent med ekspertise inden for dit område.

Kontakt os

Ring på +45 3338 3260

Ring til os på ovenstående nummer, eller udfyld en kontaktformular. Så sørger vi for, at du kommer i kontakt med den rette person.